Ferieovernattinger i Gaiano di Fisciano

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gaiano di Fisciano huser rundt 1000 innbyggere på toppen av en ås 800 m.o.h. Beundre de fantastike utsiktene over Sarnodalen nedenfor, og besøk det lille torget der lokalbefolkningen stimler sammen for å fortelle hverandre siste nytt. Landsbyen har også noen små handlemuligheter, samt noen enkle barer og restauranter. Landbruk har alltid stått i focus i denne delen av regionen, og i slutten av august avholdes hvert år byfesten Sagra della Nocciola e del Cinghiale, der de feirer hasselnøtten og villsvinet. Byens barn kler seg i folkedrakter, musikk spilles i gatene til langt ute på kvelden, og folk hygger seg med mat og drikke. Dersom dere skulle ønske litt forandring er det kun 15 km til den store havnebyen Salerno, 40 km til Pompeii og omtrent 54 km til Napoli.

Bestill deres ferieovernattinger i Gaiano di Fisciano

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Gaiano di Fisciano og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map