Ferieovernattinger i Furore

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne glemte lille markedsbyen ble berømt over natten i løpet av etterkrigstiden, da noen av tidens største italienske filmstjerner (inkludert Anna Magnani og Roberto Rosselini) brukte den som bakteppe for noen av filmene deres. De pittoreske fiskerhyttene og smale gatene står fortsatt ved kysten og vitner om fordums enklere hverdag. Lengre inn landet finner dere den moderne delen av Furore som ofte huser moderne kunstutstillinger. Spaser langs gatene og se med egne øyne hvor byen har fått sitt kallenavn "Den Malte Byen" fra. Beundre maleriene som er malt på husenes fasader og absorber den unike stemningen.

Bestill deres ferieovernattinger i Furore

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Furore og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map