Feriebolig i Conca Dei Marini på Amalfikysten

Villa Paradiso

 
Villa Paradiso er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Paradiso er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Conca Dei Marini her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Huset står klar til å sjarmere dere i senk med flotte havutsikter og et stort utendørsareal, der det står omringet av terrasser og grønne hager med sitrontrær. Hils på de to eldre damene som bor ved siden av – ikke hele året, vel å merke – og tilbring kvalitetstid sammen i denne oasen. Her er det plass til opptil 8 personer - perfekt for to familier på jakt etter en uforglemmelig ferie i Italia.

La ferien begynne
Eksperimenter på kjøkkenet med lokale råvarer fra butikken eller slakteren (kun et par minutters gange fra huset) og samle dere rundt rettene ute på terrassen i solskinnet. Eventuelt ta turen til baren eller en av de to restaurantene i nærheten av butikken, hvor dere kan la smaksløkene fryde seg over italienske retter. Hopp på bussen til Amalfi eller Sorrento og utforsk disse spennende byene. Herfra går det også busser og ferger til andre sjarmerende steder dere kan besøke langs Amalfikysten, som Positano, Ravello, Praiano og øya Capri. Parker leiebilen på veien foran huset (dessverre ikke alltid garantert parkeringsplass) og ta turen ned til stranden i Conca Dei Marini. Bad fra klippene eller slikk sol på sandstranden, og besøk den berømte Grotta Smeraldo som har fått sitt navn på grunn av det smaragdgrønne skimmeret på veggene når solen skinner gjennom den undersjøiske inngangen. Smak på de lokale spesialitetene, som bakverket sfogliatella Santa Rosa - en deilig smørdeigsdelikatesse fylt med tørket frukt og en spesiell krem – og den smakfulle fiskesuppen.

Les mer om Villa Paradiso

Føl dere som hjemme
Ferieboligen strekker seg over to etasjer, og det er omtrent 70 trinn ned til veien. I første etasje finner dere et fullt utstyrt kjøkken, toalett, stue og spiserom, og hovedinngangen går via terrassen. I andre etasje ligger det to bad (et med toalett og badekar, et med toalett og dusjkabinett), et dobbeltrom med havutsikt og egen balkong, et romslig soverom med tre enkeltsenger og havutsikt fra vinduet og to soverom til med to enkeltsenger hver - 8 soveplasser totalt. Her er det også en utgang til en privat hage, som igjen fører til en hage dere deler med naboene.

Bestill deres vakre feriebolig på Amalfikysten

La nedtellingen til en uforglemmelig ferie sammen i Conca Dei Marini begynne. Gled dere til å komme i kontakt med det autentiske, italienske kystlivet samtidig som dere kan la hverdagens stress ligge hjemme og bare nyte livet sammen i denne elegante villaen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 
search map