Feriebolig i Conca Dei Marini på Amalfikysten

Villa Paradiso

 
Villa Paradiso er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Paradiso er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Conca Dei Marini her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Huset står klar til å sjarmere dere i senk med flotte havutsikter og et stort utendørsareal, der det står omringet av terrasser og grønne hager med sitrontrær. Hils på de to eldre damene som bor ved siden av – ikke hele året, vel å merke – og tilbring kvalitetstid sammen i denne oasen. Her er det plass til opptil 8 personer - perfekt for to familier på jakt etter en uforglemmelig ferie i Italia.

La ferien begynne
Eksperimenter på kjøkkenet med lokale råvarer fra butikken eller slakteren (kun et par minutters gange fra huset) og samle dere rundt rettene ute på terrassen i solskinnet. Eventuelt ta turen til baren eller en av de to restaurantene i nærheten av butikken, hvor dere kan la smaksløkene fryde seg over italienske retter. Hopp på bussen til Amalfi eller Sorrento og utforsk disse spennende byene. Herfra går det også busser og ferger til andre sjarmerende steder dere kan besøke langs Amalfikysten, som Positano, Ravello, Praiano og øya Capri. Parker leiebilen på veien foran huset (dessverre ikke alltid garantert parkeringsplass) og ta turen ned til stranden i Conca Dei Marini. Bad fra klippene eller slikk sol på sandstranden, og besøk den berømte Grotta Smeraldo som har fått sitt navn på grunn av det smaragdgrønne skimmeret på veggene når solen skinner gjennom den undersjøiske inngangen. Smak på de lokale spesialitetene, som bakverket sfogliatella Santa Rosa - en deilig smørdeigsdelikatesse fylt med tørket frukt og en spesiell krem – og den smakfulle fiskesuppen.

Les mer om Villa Paradiso

Føl dere som hjemme
Ferieboligen strekker seg over to etasjer, og det er omtrent 70 trinn ned til veien. I første etasje finner dere et fullt utstyrt kjøkken, toalett, stue og spiserom, og hovedinngangen går via terrassen. I andre etasje ligger det to bad (et med toalett og badekar, et med toalett og dusjkabinett), et dobbeltrom med havutsikt og egen balkong, et romslig soverom med tre enkeltsenger og havutsikt fra vinduet og to soverom til med to enkeltsenger hver - 8 soveplasser totalt. Her er det også en utgang til en privat hage, som igjen fører til en hage dere deler med naboene.

Bestill deres vakre feriebolig på Amalfikysten

La nedtellingen til en uforglemmelig ferie sammen i Conca Dei Marini begynne. Gled dere til å komme i kontakt med det autentiske, italienske kystlivet samtidig som dere kan la hverdagens stress ligge hjemme og bare nyte livet sammen i denne elegante villaen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Villa Paradiso

Les personlige anmeldelser av Villa Paradiso som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Paradiso. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Villa Paradiso

Vakker villa

Huset og terrassene var alle som beskrevet. Rommene var alle gode og fine med to bad i 2. etasje og et separat toalett i første etasje. Gangavstand til dagligvarebutikk, buss og Nino som i tillegg til å servere god mat var hjelpsomheten selv og sjarmerte både barn og voksne. Det er langt til en litt overfylt rullesteinstrand som ligger ned mange mange trinn. I stedet tok vi bussen til Amalfi og gikk til stranden der eller i Atrani. Hadde valgt bort bil og tok taxi jevnlig, også til og fra flyplassen i Napoli. God service fra det lokale byrået og de lokale. Eneste som plaget oss litt var mauren. Deilig klimaet i juli. Vi var 3 generasjoner 7 voksne 1 barn og en baby. Gjentar gjerne oppholdet vårt.
Hillerød 2017

Les mer

Fantastisk opphold

Det er bare et kult sted.
Kjøkkenet er godt utstyrt, dermed var det ikke noe problem å lage mat til 8 personer inkl. en god pasta gryte som rommer 1,5 kg pasta.
Å drikke morgenkaffen ved soloppgang under sitrontrærne er i skarp konkurranse med å drikke brus under sitrontrærne ved solnedgang. Vi er i avdelingen for seriøs uendelighets kikking på utsikten.
Hvis jeg skulle ønske seg noe til huset ville det være en grill! det var trolig det eneste vi savnet.

Les mer

Fantastisk leilighet med en fantastisk beliggenhet

Vi hadde en nydelig ferie (mai 2016). Deilig leilighet som ikke manglet noe. Men det var veldig kaldt inne i leiligheten. Vi ble tilbudt å få satt på varmen, men vi takket nei da vi ikke mente det var nødvendig. Vi klarte oss med litt ekstra tepper om natten.
Vi satt stort sett på terrassen hele dagen når vi var hjemme. Det var en hyggelig, liten by.

Les mer

Bedømmelse av Villa Paradiso

Les mer

Reidun og venner fra Ålesund i Norge boede på Villa Paradiso i Conca dei Marini fra d. 22. juli til d. 5. august 2006.

Jo takk, ferieopphaldet i Conca dei Marini stod virkelig til forventningene. Amalfi-kysten er et stort og vakkert eventyr
som kan anbefalest på det varmeste.
Vi var 8 spente normenn som inntok Villa Paradiso i Conca dei Marini 22.07.06 klare for et 2 ukers opphold.

Huset låg vakkert til i sitronlunden med en fantastisk utsikt, og rikeleg med plass og utstyr til 8 personer.
Det kan nevnes at der er vaskemaskin, det stod nemleg ikke i brosjyren.
Et lite minus var det nok at huset allerede var bebodd når vi kom, av en liten mus som tydlig hygget seg av å leke
gjemsel med oss. Det var også nevnt av andre i gjesteboken.

Våre to naboer, Sara og Lina, var to søte damer. Jeg røsket opp i mine gamle italienske språkkunnskaper og fikk
således god kontakt, ja, faktisk brevveksler vi i dag!

Conca dei Marini er et lite sted, så det tok ikke lang tid før lokalbefolkningen var dus med de 8 normenn, kjøpmannen,
Antonio på restaurangen ets.

Hele Amalfi-kysten er spennende med sin bratte og klippete natur, men jeg vil likevel nevne Ravello og Positano.
Gå ikke glipp av de byene om du skulle velge. Bussforbindelsene er ok, men stol ikke alltid på tidtabellen.
Forklaringen kan nok være de bratte og svingete veiene. 1 euro kostet en 1 times bill.
Båt var mye brukt mellom byene langs hele kysten, noe som er til å anbefale.

Turen til Pompeii og Vesuv blir et minne for livet. likeså Capri. Ta banen opptil Anacapri, len deg tilbake og nyt livet.

Sender en takk til In-Italia, spes. Claus som foreslo dette feriestedet.

Vi hadde et fint opphold, men vil likevel komme
med noen tanker som jeg håper kan komme andre tilgode. Informer bedre om adkomst fra Napoli til Conca dei Marini.
Vi tok toget fra Napoli til Vietri, buss fra Vietri til Amalfi by, taxi til Conca. Vi valgte dette selv, men det kostet både
tid og penger, sammenlignet med returen til Napoli. Minibuss for 8 personer, Villa Paradiso - Flyplassen, kostet oss
180 euro og tok ca. 1 1/2 time. At det er over 650 trappetrinn fra Villa Paradiso til nærmeste strand bør også nevnes.
Derfor ikke anbefalt for barnefamilier. Forbered deres kunder bedre om desse praktiske tingene, det betyr så mye for oss
brukere.

Les mer

Bedømmelse av Villa Paradiso

Les mer
 
search map