Anmeldelser av Villa degli Angeli

 
Villa degli Angeli er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa degli Angeli er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Conca Dei Marini her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Villa degli Angeli

Les personlige anmeldelser av Villa degli Angeli som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa degli Angeli. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

En oase midt i alt styret

Conca dei Marini ligger fantastisk fint til midt mellom vakre Positano og Amalfi. En naturskjønn strand og autentiske restauranter man kun kan komme seg til med båt eller til fots. En utfordring er parkering, men ikke ved huset som har en fantastisk adskilt og trygg plass for en leiebil man ikke vil få skader på.

Selve huset er nok fra 1700-tallet og smakfullt renovert med moderne fasiliteter.
Hit skal vi tilbake.

Amalfikysten som feriedestinasjon

Ta deg tid til å gå ned til den offentlige stranden og spis godt på Il Tonnarello med fisk og skalldyr som transporteres på land ca. 15 meter unna - ikke mer.

Villa degli Angeli
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Villa degli Angeli
Villa med 5 soveplasser
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode September 2016
Antall reisende 2 voksne, 3 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra svensk. Klikk her for å se originalen

Eget hus med basseng i Amalfi

Huset ligger fantastisk fint til, høyt oppe i Conca dei Marini, blant de grønne markene langs fjellskråningene. Husets eier bor i huset ved siden av og er meget hyggelig og imøtekommende. Vi fikk starte ankomsten vår med å plukke egne sitroner fra lunden på tomten. Vi ble tatt vel imot av det italienske byrået som sørget for at utleien av overnattingsstedet var på plass - og disse var også enkle å få tak i på telefon, og de var også tilstede midt i Amalfi. Bassenget var fantastisk å ha tilgang til på varme dager og ved morgendukkerten før frokost. Selve huset var ganske stort, men vi benyttet ikke underetasjen noe særlig da et av rommene var mørkt og sparsomt møblert, og stuen trengtes ikke da vi satt ute under soltaket mesteparten av tiden. Derimot var overetasjen med soverommene bra og trivelig, og kjøkkenet var bra (helt ok utstyrt med gasskomfyr og oppvaskmaskin). Hvis man har bil er parkeringsplassen ved huset fantastisk bra å ha da dette er en kraftig mangelvare på Amalfikysten. Wi-Fi-tilkoblingen fungerte forholdsvis bra og kjapt.

Amalfikysten som feriedestinasjon

Det ligger en veldig god restaurant innenfor kort gangavstand (Le Bonta del Capo), like ved en dagligvarehandel (typisk lokal italiensk med litt mindre utvalg). Vi spiste på restauranten flere kvelder.

Buss er å foretrekke fremfor bil. Vi leide bil og dro på et par mindre utflukter, men anbefaler at man tar bussen til f.eks. Amalfi da dette er både billigere og sikrere. Rutetabellene er litt snodige, og bussen går ikke alltid presis.

Amalfi er fantastiwsk fint, her finnes det mye å se og gjøre. Gå ikke glipp av katedralen, og spaser rundt i gatene og prøv ulike restauranter. Stranden er også veldig fin og velstelt, litt dyrt, men verdt å unne seg et par strandsenger på et tidspunkt.

Selve Conca dei Marini er ikke stort, men det er en egen strand med utleie av strandsenger, samt et par ok restauranter.

Villaen ligger høyt over havet, noe som gjør spaserturen ned til stranden via lange trapper er veldig krevende, og dessuten skal man komme seg opp disse igjen på tilbakeveien. Anbefales ikke for personer med litt vansker for å gå langt.

Vi tok en kort båttur fra stranden i Conca dei Marini til Esmeralda-grottene, og dette syntes vi var en hyggelig tur.

Gå heller ikke glipp av en utflukt til Pompeii og Vesuv - vel verdt å se. Vi ble med en tur som arrangeres av det italienske byrået på stedet. Det ble en heldag med mye bussreise, men en svært velorganisert tur.

Villa degli Angeli
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet

Ligger fantastisk fint til, men langt å gå til bussholdeplasser og relativt vanskelig å reise rundt med bil.
 
Selve overnattingen på Villa degli Angeli
Villa med 5 soveplasser
 
Fasiliteter på stedet
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Internettilgang / WiFi
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2016
Antall reisende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra svensk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map