Villa i Conca Dei Marini på Amalfikysten

Villa degli Angeli

 
Villa degli Angeli er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa degli Angeli er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Conca Dei Marini her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bo i klippeskråningens favntak i en av Amalfikystens hyggeligste byer. Det er få hoteller her, noe som gjør gatebildet mest preget av de lokale og ikke turister - i motsetning til næliggende Amalfis sentrum (ca. 4 km). Bestill et opphold i Conca dei Marini og se frem til å hvile i solskinnet - eller skyggen - omgitt av frodige terrasser med sitronplantasjer, druer og eksotiske planter.

Slikk sol på klippene eller stranden

Du finner nærmeste strand ca. 1,5 km fra villaen, og du bør være oppmerksom på at veien tilbake er veldig bratt. Stranden består av småstein og sand, og er sjelden overfylt. Hvis du foretrekker strender med flere fasiliteter og tjenester kan vi anbefale å ta turen til Lido Capo di Conca, der adgangsprisen inkluderer transport til og fra villaen din - vi hjelper deg gjerne med reservasjon av plasser.

Ta en dukkert i bassenget utenfor døren

Gjestene i villaen deler adgang til bassenget med eierne som bor i nærheten av Villa degli Angeli. De bruker sjeldent bassenget, så sjansene for å få både bassenget og soldekket med tilhørende parasoller og solsenger helt for deg selv er gode.

Nyt utendørslivet når solen skinner

Amalfikysten er det varmeste og mest solrike området i Italia i yttersesongene, noe som gjør det til et godt reisemål om våren og høsten også. Sommerens varme dempes av nærheten til det dype vannet som sikrer lavere temperaturer og et mildere klima enn i innlandet. Vi tør ikke å love deg at solen alltid skinner, men sjansene er bedre for å oppleve solens varme stråler her enn i resten av Italia. Foran villaen finner du en deilig terrasse, delvis takdekket, der du kan sitte, drikke vin og spise sammen med reisefølget ditt.

Velutstyrt villa med parkeringsplass

Parkeringsplass er en god ting å ha tilgang til når du er på Amalfikysten, og Villa degli Angeli har faktisk en god parkeringsplass (til én bil) som er lett å ankomme fra veien. Den ligger på taket av villaen, og derfra går du ned til bassengområdet og terrasen, der du får tilgang til ferieboligen din. I tillegg er huset utstyrt med aircondition, Wi-Fi, oppvaskmaskin, brødrister, vannkoker, tv, vaskemaskin, peis og hårføner på badene. Som om alt dette ikke var nok er det mulig å få arrangert besøk av en lokal kokk som kan tilberede en god middag til dere med tradisjonelle retter fra lokalområdet.

Villaen på Villa degli Angeli

Villa med 5 soveplasser

Villaen er fordelt på to etasjer som er henholdsvis 54 m² og 37 m² store. Førsteetasjen består av en romslig stue med peis, et velutstyrt kjøkken (med oppvaskmaskin, stort kjøleskap/frys, ovn, brødrister og vannkoker), et soverom med to enkeltsenger og plass til en ekstraseng, samt et bad med toalett, dusj og vaskemaskin. En intern trapp fører opp til andre etasje som inneholder et soverom med dobbeltseng og utgang til en liten terrasse med utsikt over bassenget og havet, åpen hems med sofa og et bad med toalett og badekar.

 
 

Gjesteanmeldelser av Villa degli Angeli

Les personlige anmeldelser av Villa degli Angeli som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa degli Angeli. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa degli Angeli

En oase midt i alt styret

Conca dei Marini ligger fantastisk fint til midt mellom vakre Positano og Amalfi. En naturskjønn strand og autentiske restauranter man kun kan komme seg til med båt eller til fots. En utfordring er parkering, men ikke ved huset som har en fantastisk adskilt og trygg plass for en leiebil man ikke vil få skader på.

Selve huset er nok fra 1700-tallet og smakfullt renovert med moderne fasiliteter.
Hit skal vi tilbake.

Les mer

Eget hus med basseng i Amalfi

Huset ligger fantastisk fint til, høyt oppe i Conca dei Marini, blant de grønne markene langs fjellskråningene. Husets eier bor i huset ved siden av og er meget hyggelig og imøtekommende. Vi fikk starte ankomsten vår med å plukke egne sitroner fra lunden på tomten. Vi ble tatt vel imot av det italienske byrået som sørget for at utleien av overnattingsstedet var på plass - og disse var også enkle å få tak i på telefon, og de var også tilstede midt i Amalfi. Bassenget var fantastisk å ha tilgang til på varme dager og ved morgendukkerten før frokost. Selve huset var ganske stort, men vi benyttet ikke underetasjen noe særlig da et av rommene var mørkt og sparsomt møblert, og stuen trengtes ikke da vi satt ute under soltaket mesteparten av tiden. Derimot var overetasjen med soverommene bra og trivelig, og kjøkkenet var bra (helt ok utstyrt med gasskomfyr og oppvaskmaskin). Hvis man har bil er parkeringsplassen ved huset fantastisk bra å ha da dette er en kraftig mangelvare på Amalfikysten. Wi-Fi-tilkoblingen fungerte forholdsvis bra og kjapt.

Les mer
 
search map