Hotell i Conca Dei Marini på Amalfikysten

Hotel Le Terrazze

Hotel Le Terrazze er den øverste hvite bygningen
 
Hotel Le Terrazze er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Le Terrazze er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Conca Dei Marini her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

På fjellet over den lille og pittoreske landsbyen Conca dei Marini, ligger det koselige hotellet Le Terrazze. Navnet er velvalgt, for det er nettopp terrassen som er hotellets store pluss og utsikten over sjøen mot Amalfi. Fjellene gelemmer glemmer du heller ikke så fort. Samtidig er Le Terrazze et såkalt voksenhotell som kun aksepterer barn over 14 år, så her kan du glede deg til fred og ro.

En landsby utenom det vanlige

Conca dei Marini er en av de mest fotograferte landsbyer på hele Amalfi-kysten, og gjennom årene har den vært forsidebildet i utallige guidebøker for området. Men det betyr ikke at det tiltrekker seg mange turister - langt fra, for du kan bare nå ned til det lille senteret ved sjøen via en ikke ubetydelig mengde trapper, men det er verdt turen, og du kan ta en svømmetur fra den lille stranden. Området og landsbyen har gjennom årene tiltrukket seg mengder av både kongelige og andre kjendiser, hvorav flere fortsatt tilbringer sine somre her. Hotellet ligger i nærheten av den lokale Smaragdgrotten - Grotta dello Smeraldo, og det finnes flere gode restauranter i området.

Les mer om Hotel Le Terrazze

Et herlig familiedrevet hotell

Selve bygningen stammer fra 60-tallet, men det ble først innredet til hotell i 1988 av familien Esposito-Prudente, som fortsatt er ansvarlig for den daglige ledelsen sammen med svært vennlige og serviceinnstilte medarbeidere. Til tross for sin beliggenhet like ved kystveien, er det ingen problem med trafikkstøy fordi hotellet ligger under kystveien. Det er parkering på taket, heis, resepsjon og frokostrom og selvfølgelig den store terrassen og den koselige stuen, hvor du helt sikkert vil føle deg hjemme. Som familien skriver på hotellets nettside, så er deres beste bilder de som er innrammet av vinduene og de har helt rett, for det er nesten umulig å ikke bli forført av den unike utsikten.

Rom med utsikt

Hotellet har totalt 27, som alle er pent, men ganske enkelt innredet i pastellfarger som harmonerer med omgivelsene og har utsikt mot hagen eller havet. Møblene er ikke nødvendigvis ny, men alle er pent vedlikeholdt med fokus på detaljer og passer perfekt inn i miljøet. Alle rom har telefon, satellitt-TV, wi-fi, safe, balkong, air condition (fra 1 juni til 30 september), varme (april, mai og oktober) og et bad med toalett, dusj eller badekarkar og hårføner.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Le Terrazze

Les personlige anmeldelser av Hotel Le Terrazze som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Le Terrazze. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Flott utsikt, god service.

Greit nok hotell. Litt slitt, men OK. God service og god frokost. Flott utsikt fra terrassen!
Hadde vært fint med et kjøleskap på rommet (event. Minibar)
Vi tok Sita-busser til byene Amalfi, Positano og Bomerano, utgangspunktet for en flott tur langs "Gudenes stier". Bussturene var en opplevelse i seg selv: nesten alle kom med, uansett hvor fulle de var, og sjåførene var imponerende!
Turen til Capri var OK, men MASSE turister!
Conca var en liten landsby, og det var fint nede på stranda. 3 restauranter med mye god sjømat, og ellers spiste vi oppe i Conca og på Conca d' Azzurra. Vi ble kjørt og hentet, hvis ønskelig. Flott service!

Les mer

Bedømmelse av Hotel Le Terrazze

Les mer

Bedømmelse av Hotel Le Terrazze

Les mer

Bedømmelse av Hotel Le Terrazze

Les mer

Bedømmelse av Hotel Le Terrazze

Les mer

Bedømmelse av Hotel Le Terrazze

Les mer
 
search map