Hotell i Conca Dei Marini på Amalfikysten

Hotel La Conca Azzurra

<p>Hotellets karismatiske eier Salvatore Criscuolo</p>
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Når du kommer til Hotel La Conca Azzurra, som er et av de mindre på Amalfikysten, er det som å komme til en helt annen verden. Utsikten over havet er ubetalelig, og hotellet ligger skjult for omverden i fjellsiden, rett ved siden av den berømte Smaragdgrotten, og kun ca. 4 km fra sentrum av Amalfi.

Helt unik plassering

Hotellet er bygget inn i fjellet under kystveien, og ligger derfor usjenert til. Beliggenheten under veien betyr også at du ikke hører støyen fra bilene eller busslastene med turister som kommer for å besøke Smaragdgrotten. Pga. den skjulte beliggenheten gjør hotellet heller ikke så "mye av seg" - og du må faktisk helt inn på området før du opplever hotellets spesielle sjarm, som er en drøm for enhver romantiker.

Les mer om Hotel La Conca Azzurra

Personlig innredning

Den kunstneriske og meget karismatiske eieren Salvatore Criscuolo har preget stedet med sin personlighet, og både ham og det serviceinnstilte personalet gjør alt for at stedets gjester skal føle seg godt tilpass. La Conca Azzurra har en liten resepsjon, en oppholdsstue / lounge med balkong og utsikt, og der du bl.a. finner et utvalg av meget spesielt, lokalt kunsthåndverk, ikke minst keramikk i alle fasonger og varianter som selges i butikken over hotellet, der det også er en liten bar. Offisielt har hotellet 4 stjerner, men da det er et meget personlig innredet hotell som også har noen år på baken, velger vi å gi det 3½ soler - ikke minst på grunn av utsikten.

Stemningsfull restaurant med havutsikt

Hotellet har en forholdsvis stor restaurant som også får gjester utenfra, bl.a. i form av private fester som bryllup m.m. Det er her, eller på den åpne terrassen med den fantastiske utsikten, at du kan nyte både frokosten og middagen din. Det er også her du kan nyte en kjølig drink mens du iakttar hvordan utsikten faktisk endrer seg i løpet av dagen på grunn av solens eller månens forskjellige posisjoner. Skulle ikke vært vise seg fra sin beste side er det også fascinerende å betrakte et uvær med lyn og torden mens det beveger seg over Amalfikysten, og heldigvis klarner det fort opp igjen. Signore Criscuolo er en ekte livsnyter, noe som også fremgår av hotellets utvalg av viner som han gjerne viser frem.

Privat "strand" med barservice

Som gjest på stedet kan du benytte det lille boblebadet i hagen, som er åpen på dagtid, men også den private "stranden", koster ekstra, som ligger mellom klippene nedenfor hotellet. Stranden kan kun når via de mange trappene, men det er verdt alle anstrengelsene (stranden er åpen fra juni-september, men kun i godt vær). På "stranden" er det barservice og du kan kjøpe drikkevarer og lette måltider. Hotellet har også en liten båt som kan bestilles til turer langs kysten eller til nærliggende strender. Av sikkerhetsmessige årsaker er det ingen adgang til stranden for barn under 12 år - du bør også være stødig til beins for å kunne nyte turen ned til vannet og opp til rommet ditt igjen. Rundt på hotellet er det også flere små terrasser, bl.a. med solsenger der du kan nyte dagen, med mindre du velger å dra på utflukter i området. Som en sjeldenhet på Amalfikysten tilbyr hotellet også privat parkering.

Rom med utsikt

Hotellet har i alt 18 rom med forskjellige kategorier som alle er pent innredet i klassisk stil, og flere har håndmalte landskaper på veggene. Ingen av rommene ligner på hverandre, og det kan derfor være litt vanskelig å gi presise beskrivelser. Alle rommene har som minimum et bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar, satellitt-tv, telefon, minibar, Wi-Fi, safe og aircondition, og de fleste rommene har også større eller mindre møblerte balkonger eller terrasser, der de fleste har hel eller delvis havutsikt. Flere terrasser er overbygd og enkelte er også avskjermet med vinduer som kan skyves til side, og på den måten fungerer de faktisk som et ekstra rom. Enkelte rom har begrenset havutsikt - enten fra siden eller gjennom vakre oliventrær, og på standardrommene kan vi ikke garantere balkong. Suitene har et ekstra rom, og et par av dem ligger i en nærliggende villa som tilhører hotellet og har terrasser i stedet for balkonger.

Les om rommene på Hotel La Conca Azzurra

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel La Conca Azzurra

Les personlige anmeldelser av Hotel La Conca Azzurra som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel La Conca Azzurra. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 20 anmeldelser fra Hotel La Conca Azzurra

Super beliggenhet

Hotellet er et vakkert og nydelig sted, med god mulighet til å se havet fra forskjellige vinkler. Hyggelige terrasser både for fellesskap og alene tid. Vi hadde et vakkert rom med veggmaleri. Det er gode bussforbindelser til de store byene langs Amalfikysten, og det er hyggelig å komme tilbake til hotellet for ro og fred etter turistene. Det er fotturer i nærheten, og det er bare så vakkert rundt med sitrontrær, små hus, blomster,

Les mer

En perle

Vi er så fornøyde med hele reisen og hotellet som ligger rolig, men fortsatt nær både Positano og Amalfi. Leide bil, men kunne like gjerne tatt buss da bussholdeplassen ligger rett utenfor hotellet. Gode bussforbindelser på Amalfikysten. Hotellet var en perle. Fantastisk utsikt mot havet og kystlinjen. Så Capri fra balkongen (som var fri for innsyn). Rommet fint, maten fantastisk - inkludert frokosten. Personalet kjempehyggelige og hjelpsomme.
Passe antall rom på hotellet: 18 rom. Alt var perfekt. Vil man ha rolig beliggenhet, men fortsatt nærhet til alt er det perfekt å bo på Hotel La Conca Azzurra i Conca dei Marini. Passer bra som bryllupsreise eller, som i mitt tilfelle, 50 års-reise med min mann. Var der i begynnelsen av april, som føltes helt topp. Varmen begynte å komme, blomstene å blomstre, lundene duftet godt i luften... sitron, tror jeg...

Les mer

Bedømmelse av Hotel La Conca Azzurra

Les mer

Bedømmelse av Hotel La Conca Azzurra

Les mer

Bedømmelse av Hotel La Conca Azzurra

Les mer

Bedømmelse av Hotel La Conca Azzurra

Les mer
 
search map