Feriebolig i Conca Dei Marini på Amalfikysten

Balcone Marechiaro

 
Balcone Marechiaro er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Balcone Marechiaro er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Conca Dei Marini her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ferieleiligheten Balcone Marechiaro ligger i den trivelige, lille byen Conca Dei Marini – med stranden og nærmeste restaurant innen 1 kilometers radius. Dere kan parkere leiebilen nærmt leiligheten, og busstoppet ligger kun et kvarters gange unna.

La de uforglemmelige feriedagene begynne
Start dagene med deilige frokoster tilberedt på kjøkkenet deres, og forelsk dere i den praktfulle havutsikten fra den møblerte balkongen. Hør stranden kalle og boltre dere i Middelhavsbølgene mens solen står på sitt høyeste. Besøk Grotta Smeralda og la dere fascinere av de smaragdgrønne veggene, farget av solens refleksjoner i det klare vannet. Hopp på bussen til Amalfi (spar parkeringsavgiftene og unngå stress på de kronglete fjellveiene) og tilbring dagen i de sjarmerende smauene rundt katedralen Sant’Andrea. Herfra går det flere busser og ferger til andre innbydende plasser langs Amalfikysten, og vi anbefaler spesielt et besøk i Ravello – en unik fjellandsby som byr på storslåtte villaer og klassiske konserter med de vakre utsiktene som bakgrunnsteppe.

Les mer om Balcone Marechiaro

Føl dere som hjemme i Balcone Marechiaro
Leiligheten sprer seg over 2 etasjer, dekoren er lys og smakfull og preget av moderne komfort. Her finner dere en romslig stue med kjøkkenkrok, ovn og tv, en møblert balkong, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger (begge disse soverommene har utsikt over Amalfi), to bad med toalett og dusj, et vaskerom med vaskemaskin og et soverom med én enkeltseng. Balcone Marechiaro har aircondition og en pc med internettilgang.

Bestill deres maleriske ferieleilighet

Kom og se de slående utsiktene for dere selv. Unn dere en velfortjent ferie i lystig lag, og la Balcone Marechiaro være deres utgangspunkt for uforglemmelig opplevelser langs Amalfikysten. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Balcone Marechiaro

Les personlige anmeldelser av Balcone Marechiaro som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Balcone Marechiaro. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Fantastisk utsikt

Veldig fin leilighet med fullt utstyrt kjøkken og helt fantastisk utsikt over bukten inn mot Amalfi.

Les mer

Bedømmelse av Balcone Marechiaro

Les mer

Bedømmelse av Balcone Marechiaro

Les mer

Bedømmelse av Balcone Marechiaro

Les mer
 
search map