Feriebolig i Conca Dei Marini på Amalfikysten

Amalfi 51

 
Amalfi 51 er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Amalfi 51 er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Conca Dei Marini her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Nyt et glass vin ved spisebordet på terrassen, og kjenn hvordan skuldrene senker seg etter hverdagens stress og jag her i deres egen lille oase. Stranden i Conca Dei Marini venter på dere, og her kan dere dyppe dere i det turkise vannet eller endelig få lest ferdig den gode boken på solsengen. Dra på utflukter til de nærliggende og spennende byene langs Amalfikysten, og returner til den svale leiligheten for å fordøye inntrykkene.

Komfortabelt og fredfullt
Leiligheten har aircondition, wifi og vaskemaskin – for ikke å glemme en flott grill i hagen der dere kan la duftene fra matlagingen blande seg med sitrontrærne som pryder stedet. De 60 m² dekker et kjøkken (med ovn), et dobbeltrom, en hems med dobbeltseng, en stue med tv og en privat terrasse med behagelige møbler – tilrettelagt for koselige kvelder med telys og en praktfull havutsikt. Området er stille og rolig, men butikker og restauranter er ikke langt unna. Dere kan parkere leiebilen på offentlig parkering langs veien mot betaling.

Les mer om Amalfi 51

Bestill deres fredfulle ferieleilighet

Velg å legge oppholdet deres til Amalfi 51 og la nedtellingen til en behagelig og billedskjønn ferie begynne. Gjør dere klare til uforglemmelige opplevelser ved Amalfikysten, og til å bli hodestups forelsket i dette vakre landskapet. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 
search map