Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Conca dei Marini er en hyggelig liten landsby som ligger ca 3 km fra Amalfi by. Byen ligger i et meget flott område av Amalfikysten, som stiger opp fra havet og opp i høyden.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

En flott og skjermet landsby

Stranden er en blanding av sand, klipper og småstein. Havet er meget innbydende og stranden er sjeldent overfylt. Det er generelt sett god avstand mellom husene, som ofte er omgitt av de nærværende sitrontrærne i den lille landsbyen. Her er det ikke store utvalg av butikker, men til de daglige innkjøpet finnes det både en slakter og et minimarked. Dessuten finnes det et par restauranter og en bar. NB! Fra midten av juni til slutten av september må man betale for å parkere i byen. Man kan kjøpe ukeskort på rådhuset, men vær oppmerksom på at prisene ikke er lave. Man må beregne +/- 20 euro pr. dag. Det er også mulig å komme hit med offentlig transport da bussen mellom Sorrento og Amalfi by stopper her. Hvis dere ønsker å besøke byer lengre øst, må dere bytte buss i Amalfi by.

Les mer om Conca Dei Marini

Sjul teksten
 
 
search map