Feriebolig i Cetara på Amalfikysten

Terrazza Saraceno

 
Terrazza Saraceno er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Saraceno er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cetara her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Slapp av i postkortverdige omgivelser

Beundre det normanniske tårnet ved inngangen til byen, og bo rett ved siden av dette kjennemerket i Terrazza Saraceno; kun 2 minutter fra sentrum og den offentlige stranden. Nyt utsikten fra leilighetens romslige terrasse, møblert med bord, stoler, parasoller og solsenger, og bad fra den private pynten rett nedenfor huset. Eventuelt kan dere ta på dere sandalene og vandre rett ned til den offentlige stranden via trappene fra leiligheten.

Transport

Vi anbefaler å benytte dere av det offentlige transportsystemer her, da veiene er såpass smale og kronglete at det ofte er best å overlate kjøringen til ekspertene. Det er parkeringsplass omtrent 1 km unna leiligheten, men prisene er ganske steile. Heldigvis går bussene ofte mellom de sjarmerende byene langs Amalfikysten, så det er bare å hoppe ombord og la dere fascineres av utsiktene underveis.

Bestill terrasseleilighet i Cetara

Se frem til uforglemmelige dager på Amalfikysten, og senk skuldrene på Terrazza Saracenos herlige terrasse. Smak på lokale spesialiteter og dypp dere i de asurblå bølgene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Leiligheten på Terrazza Saraceno

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (med terrasse og havutsikt)

Leiligheten består av en stue med kjøkkenkrok (fire gassblusser, ovn, kjøleskap, espressomaskin og oppvaskmaskin), to soverom (begge med balkong og havutsikt) med dobbeltseng og enkeltseng, et bad med dusj og toalett, samt et ekstra bad med badekar med vannmassasjefunksjon og toalett. Leiligheten er utstyrt med aircondition og vaskemaskin.

 
 
search map