Feriebolig i Cetara på Amalfikysten

Terrazza Punzi

 
Terrazza Punzi er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Punzi er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cetara her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Casa Punzi ligger midt i Cetara, 200 meter fra havet. Det kreves god fysikk å gå opp de 100 trappetrinn (spesiellt med baggasje), men utsikten fra den store terrassen er verdt strevet.

Leilighet Casa Punzi:

-Leiligheten er fordelt på to etasjer. På første etasje finnes et bad med dusj og stor stue med kjøkken samt terrasse med utsikt over byen og havet. På andre etasje finnes et soverom med tilhørende bad og balkong, åpen studiorom med to enkelsenger og balkong med utsikt over byen. Leiligheten er dessuten utstyrt med tv, aircondition og varme.

Les mer om Terrazza Punzi

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Punzi

Les personlige anmeldelser av Terrazza Punzi som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Punzi. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Terrazza Punzi

Bedømmelse av Terrazza Punzi

Les mer

Tordis og familie fra Otta i Norge boede på Terrazza Punzi i Cetara fra d. 13. til d. 20. september 2008.

Vi hadde en riktig koselig uke i Cetara. Flott utsikt, hyggelig folk og en nydelig liten by. Leiligheten var helt utmerket, men vi savnet møblement ute på balkongen. De kom omsider, men fortsatt manglet det stoler. Meget viktig for å kunne kose seg. Vi nordmenn elsker å sitte ute om sommeren og er ikke så nøye på været. Og da er det viktig med noe godt og sitte på også. Sofaen i oppholdsrommet kan godt byttes ut og et lite bord hadde ikke vært dumt. Ellers har vi ingen ting å klage på. Det skjedde mye spennende mens vi var i Cetara. Alltid masse folk ute og en dag var det noen som feiret sølvbryllup nede ved stranden. Voldsomt opplegg og skikkelig stilig. Vi kunne også forsyne oss med både mat og drikke og det var nydelig pyntet under mange store partytelt. Musikk og sang. En dag var det et oppbud av fotografer som fotograferte et brudepar nede ved stranden. Sikkert i 2 timer. Festlig og spennende for oss å oppleve dette. Det var også lettvint å reise til de andre byene med buss og med båt til Capri. Vi vil absolutt anbefale andre å ta en tur til Cetara. Den er ikke ødelagt av for mye turisme, følte virkelig at vi var i Italia med all den gode frukten og alle grønnsakene. Hyggelig å handle på de små matbutikkene. Bare hyggelige folk på Cetour-kontoret også. Fikk også badet nede på den lille søte badestranden. Jo, vi takker for en meget innholdsrik og hyggelig uke.

Les mer

Marit og mand fra Sande i Vestfold i Norge boede på Terrazza Punzi i Cetara fra d. 30. september til d. 14. oktober 2006.

Vi er svært godt fornøyde med vårt opphold i Cetara, Casa Punzi, i uke 40 og 41! Vi var i samme leilighet på samme tid for to år siden - og den anbefales. Det er virkelig hele 96 trappetrinn opp til den, men det er verdt det når du kommer opp og går ut på den deilige terrassen og ser den praktfulle utsikten!! Flott vær, 25 - 30 grader, deilig badetemperatur og ikke minst de hyggelige menneskene i Cetara gjør at vi gjerne vender tilbake. I år hadde vi to uker fri og dermed rakk vi å se mye mer enn forrige gang, samtidig som vi hadde rolige dager "hjemme" og på stranda. Vi fløy direkte fra Oslo til Napoli og brukte buss og tog. Det er billig ( i Norge er det 8 - 9 ganger så dyrt) og lettvint. Busstoppet er jo rett nedenfor leiligheten. Veiene er smale og meget svingete - og det er håpløst å få parkert, så vi anbefaler alle å bruke offentlig kommunikasjonsmidler.
En dag var vi på Capri (fin båttur fra Amalfi) - flott og dyrt sted, men artig å ha vært der. Andre dager besøkte vi Napoli (anbefaler det flotte arkeologiske museumet der), Sorrento, Salerno og de andre byene på Amalfikysten. Pompei har vi sett før, så nå var det interessant å besøke museumet i Napoli og se alle gjenstandene derifra og fra Herculaneum m.m. En flott overraskelse var den fine utstillingen fra Egypt nede i kjelleren. Noen dager gikk vi tur i fjellet. Det er mange flotte muligheter med fantastisk utsikt. Cetour v/Zinthia og Francesco lånte oss et oversiktlig kart over områdene. De to var utrolig hjelpsomme og positive - vi møtte de på fritiden noen ganger i forbindelse med arrangement i Cetara - og bestandig var det smil og noen koselig ord å få fra de. Vi fikk praktisert italiensken og det var gøy å merke hvor mye bedre kontakt vi fikk med innbyggerne da. Men dialekten deres er helt uforståelig for oss.... Vi fikk oppleve storslått feiring av Cetara's helgen nr. 2 (St. Pietro er den viktigste), St. Francesco med et gedigent fyrverkeri/musikkarrangement som vi aldri har sett maken til, videre var vi tilskuere på to barneforestillinger med sang og dans i klosterhagen, avduking av gatenavn til minne om en kjær prest, don Giovanni - og siste kvelden var det film, teater og musikk i klosterhagen for å feire don Giovanni! Vi satt og spiste avskjedsmiddag der og servitøren var ikke snauere enn at hun sa adjø med en smask på kinnet og vi ble ønsket velkommen tilbake neste gang med en måneds ferie!!! Er det noe rart at vi er så fornøyde?

Les mer

Marit og tre andre fra Sande i Norge boede på Casa Punzi i Cetara fra d. 25. september til d. 2. oktober 2004.

Vi vil bare takke dere så mye for god hjelp i forbindelse med en deilig ferieuke i Cetara. Alt var bare så utrolig bra og vi fant akkurat det fredelige stedet vi ønsket oss og enda litt til!
Kontoret deres i Cetara har veldig dyktige og hyggelige ansatte, leiligheten vår i "Casa Punzi" var meget bra og befolkningen var utrolig søte og vennlige mot oss. Vi praktiserte italiensken vår og dermed ble også kontakten veldig god. De lærte oss fra historien og mytologien om de forskjellige stedene, dessuten diskuterte vi og sammenlignet dagliglivet etc. i våre to land. Morsomt! Med buss og båt besøkte vi andre flotte steder også (Amalfi, Positano, Vietro, Ravello) men var alle enige om at "vårt sted" var det aller beste etter våre ønsker. Det var kun et lite "minus"; tiden var for kort - vi skulle gjerne ha vært der lengre. Så vi kommer tilbake - takk for oss!

Les mer

Albina og hendes mand fra Heer i Norge valgte Casa Punzi fra d. 25. august til d. 8. september 2001. Hun skrev efter rejsen:

Oppholdet svarte ganske godt til forventningene. Byen Cetara var trivelig, livlig, daglig "trafikkaos", tuting, byens politimann i tillegg med sin fløyte, hunder som (dessverre) gjødde hele dagen, kirkeklokker som ringte både til faste tider pluss mange andre grunner, hyggelige mennesker som var nysgjerrige på hvor vi kom fra. Det var tydeligvis sjelden nordmenn der.
"Alle" var ute om kveldene. Første uke var det endel musikk. Aller første kveld satt vi på en lokal restaurant hvor underholdningen var gamle klassiske Napolitanske sanger. Fra vår fine balkong fikk vi med oss resten av konserten, vi både så og hørte godt. Vi handlet i de lokale småbutikker hver dag, hver morgen for nybakt brød !
Leiligheten var nok enda større enn dere oppgav, vi trivdes med den allerede fra første dag. (Jeg kunne tenke meg lik leil. privat i Norge ). 97 trappetrinn opp og ned hver dag var "hardt nok" i varmen. Det var veldig varmt den 1. uken.
Aircond. anlegget hjalp dessverre ikke mye. 2. uke ble det væromslag. Vi hadde vel 2 dager med kraftig vind, orkan? torden,regn. Vindusskoddene smalt i veggen med dunder og brak. Jeg måtte opp om natten og sikre de. En ved hjelp av juicekartong. De fleste håndtakene på skoddene var i relativt dårlig forfatning. Det ble det også gitt beskjed om til Signor Francesco i byen. Det var i hvertfall mulig å sove normalt de 3-4 siste dagene p.g.a fallende temperatur 
Vi reiste mye, brukte buss , båt og noe tog. Kommunikasjonsmidlene fungert godt, vi kom dit vi skulle, og det ble de fleste byer langs hele Amalfi-kysten. Capri, Anacapri, Pompei, Vesuv, Positano, Napoli, Ravello..... endel ganger i Amalfi siden det ble et knutepunkt. Vi har fått så mange inntrykk og opplevet så meget vakkert og skjønt av naturen. Caserta skulle selvfølgelig også vært besøkt, men det må bli en annen gang.
De ansatte på agentkontoret var meget behjelpelige og vennlige. Jeg var innom kontoret noen ganger også for å ta en prat. Dette ble langt og jeg kunne nevnt mer: Jeg anbefaler mer enn gjerne andre å reise hit. 
Men uteliv og forlystelser kan man ikke satse på. En ting angrer jeg på i ettertid: Vi skulle ha tilbrakt flere kvelder i den lille parken nede i havnen og fått snakket mer med de fastboende. Man føler seg litt ubehjelpelig ang. språket, men lommeparlør, tegn og fakter hjalp da et stykke på vei. Jeg var nysgjerrig ang. folketallet i byen og fikk spurt en pensjonist om det. og da fikk jeg til svar at det bodde 2.800 mennesker der ! Det stemte nok bedre. Kanskje det var en ide og endre det hos dere ?
Jeg skal innrømme at jeg var spent på ferien, særlig når man bestiller via internett. Det er intet å frykte, alt ordnet seg etterhvert på veien, resten er opp til en selv. Dette blir nok ikke siste gang. Så takk til dere !

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Punzi

Les mer
 
search map