Feriebolig i Cetara på Amalfikysten

Corte Marsigliese

 
Corte Marsigliese er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Corte Marsigliese er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cetara her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Cetara ligger midt på Amalfikysten, men her finner dere ikke ét eneste hotell eller turistkompleks - kun noen små kjøpmannsbutikker, bakere, slaktere, kaféer og boliger i pittoreske murhus fra 50-tallet. Byen har aldri slått gjennom som en turistattraksjon, og har dermed bevart sin autentiske sjarm. Her finner dere kun noen få privateide leiligheter som leies ut til ferierende, og de er svært enkle. Hverdagen foregår ikke i hjemmet som vi er vant til, her samles lokalbefolkningen på torget, i gatene og på baren, og leiligheten er simpelthen et sted man "lader batteriene" før en ny dag gryr.

Bestill deres ferieleilighet i Cetara

Se frem til å kunne absorbere den uspolerte kyststemningen i denne billedskjønne fiskerlandsbyen. Utforsk Amalfikysten og absorber de slående utsiktene fra klippene før dere returnerer til fredelige Cetara og deres enkle ferieleilighet Corte Marsigliese. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Leiligheten på Corte Marsigliese

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser

Leiligheten er veldig enkelt innredet, og ligger omtrent 400 meter fra havet i en smal gate. Den består av en stue med kjøkkenkrok (fire gassblusser, ovn og kjøleskap) og dobbel sovesofa (ca. 120 cm bred), et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. En trapp på rundt 20 trinn fører opp til leilighetens inngangsdør.

 
 

Gjesteanmeldelser av Corte Marsigliese

Les personlige anmeldelser av Corte Marsigliese som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Corte Marsigliese. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Corte Marsigliese

Autentisk kystby

Det var en vakker by når vi først lærte den å kjenne! forbløffende at disse små enetene kan være selvstendige kommuner i det samme EU som oss! Her kunne det danske supermarkeder lært litt om minimalisme, ig det uten kvalitet og høy pris!
Vår lokale kontakt Franco var veldig hjelpsom med å vise oss forskjellige praktiske kontakter - kanskje kunne man fått mailen hans hjemmefra?

Les mer

Fin leilighet i hyggelig italiensk by med masse av lokal atmosfære.

-

Les mer
 
search map