Anmeldelser av Appartamento Nanninella

 
Appartamento Nanninella er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Appartamento Nanninella er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cetara her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Appartamento Nanninella

Les personlige anmeldelser av Appartamento Nanninella som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamento Nanninella. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2008
Antall reisende 2 voksne, 4 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen
Kai og familie fra Algarheim i Norge boede på Appartamento Nanninella i Cetara fra d. 3. til d. 10. oktober 2007.

Opholdet i Italia og nærmere bestemt Cetara var fantastisk. Det var flott å oppleve en by som Cetara, der turistene faktisk må leve på lokalbefolkningens premisser i motsetning til livet i nabobyene. For oss som ikke snakker italiensk, ble lommeparløren og intens pugging av gloser på kveldene et must. Dette var også med på å sette en spiss på oppholdet. Det er nesten ikke grenser for hvor hyggelige og hjelpsomme de lokale er mot sine gjester. Det var en fryd å være gjest her og oppholdet med 3 små barn gikk kjempefint. Vi ble godt mottatt av Cetour representanten og leiligheten var bra. I stedet for, evt. i tillegg til sovesofa nede, kunne det med fordel vært en seng til på soverommet oppe. Dette er en enkel ting å rette på, som ville gjort oppholdet litt enklere for en familie på 5. En annen ting som vil hjelpe nye gjester, er hvis Cetours representant satser litt på formidling av interessant informasjon. Han var alltid hyggelig og svarte på spørsmål, men på denne måten fikk vi flere ganger informasjonen i ettertid. Et eksempel var feiringen av St.Francesco den 4. oktober. Dette var en flott fest som hele byen deltok i. Vi deltok også, men visste ikke hva vi var med på før dagen etter. Dette på tross av at vi hadde vært innom kontoret flere ganger både den 3. og den 4. Dette var ikke noe stort problem, men et lite innspill i retning av at ting kan bli bedre. En dag i Pompei var også en opplevelse for store og små. Denne byen har man jo hørt om på forhånd gjennom skole og media. Lysten til å lær mer om tidsepoken generelt, og Pompeis spesielt, blir mye større etter faktisk å ha vært der og sett og følt på atmosfæren. Med små barn var det en stor fordel med leiebil, og for oss norske var jo ikke veiene så veldig forskjellige fra våre vestlandsveier. Dog var det ikke overflod av parkeringsplasser i byen, men det gikk også greit. Cetara var en by som absolutt kan bli reisemål for vår familie en gang til. Takk for god service og rask respons.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Oktober 2007
Antall reisende 2 voksne, 3 barn
Navn

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map