Hotell i Cava de' Tirreni på Amalfikysten

Hotel Scapolatiello

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

En enestående beliggenhet

Hotel Scapolatiello ligger på toppen av et fjell i en sjarmerende og malerisk middelalderlandsby. Både i byen og på hotellet kan du nyte den uforglemmelige panoramautsikten over naturen og fjellene som til sammen utgjør nasjonalparken Parco Nationale Monte dei Lattari. Hvis du er på utkikk etter fred og ro kommer du til å elske det. Den lille landsbyen formelig oser av middelalder-stemning. Den har en fortid som festning, noe som førte til landsbyens fødsel. I byen finner du også et spennende benediktinerkloster fra år 1011 som tiltrekker mange besøkende.
Landsbyen heter Corpo di Cava og ligger 3 km fra Cava de' Tirreni, der du kan kjøre inn på motorveien mellom Napoli og Salerno, samtidig som du kun er 6 km fra selve Amalfikysten, så bedre beliggenhet er vanskelig å finne. Hvis du kommer med bil, noe vi anbefaler, er det derfor lett å utforske Amalfikysten på dagsturer, og det samme gjelder både Pompeii, Napoli, Pæstum og øyene Capri og Ischia.

Nyt stillheten

Hotellet er det perfekte stedet for deg som ønsker å skjemme deg selv litt bort. Gjestfriheten er stor og personalet står på tær for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål i forbindelse med din ferie. Den vakre naturen inviterer til opplevelser utendørs, og hotellet har de perfekte fasiliteter i forbindelse med akkurat det, for ikke bare har du det store bassengområdet med utsikt over fjellene, men også en deilig park der du kan nyte livet i fred og ro. Drøm deg bort eller hygg deg med en god bok og virkelig senk skuldrene. Hvis du får lyst på litt variasjon kan du bestille både massasje og kroppsbehandlinger i det lille velvære-senteret. Det er også sauna og tyrkisk bad der slik at velvære-opplevelsen blir fullkommen.

Hvis du også er glad i aktive ferier kan du gå på oppdagelsesferd i landsbyen, i hotellets park eller dra på fotturer langs nærområdets mange turstier. Ved dagens slutt kan du ta en aperitiff på hotellets terrasse og i sommersesongen kan du også innta en cocktail på byens torg. Restauranten serverer retter fra det lokale kjøkkenet, og du kan velge at inne eller ute på terrassen, der du kan nyte panoramautsikten. Det er parkeringsmuligheter i området, og det er Wi-Fi på hotellet.

En populær bryllupsdestinasjon

Hotel Scapolatiellos pianobar er åpen om kvelden, og er også et sjarmerende sted å ta en drink under den fløyelsblå stjernehimmelen. Som i Norge blir de fleste hotellene benyttet til private fester fra tid til annen, og det gjelder også de store italienske bryllupsfestene, som helst finner sted i sommersesongen. Det kan naturligvis fort forstyrre freden, for de kan være ledsaget av både musikk og fyrverkeri, men samtidig er det også er det en helt spesiell opplevelse å få overvære en italiensk familiefest, så om du er så heldig å få sjansen oppfordrer vi til å ta det med godt humør.

Les mer om Hotel Scapolatiello

Lyse og innbydende rom

Hotel Scapolatiello er et forholdsvis lite hotell med 44 rom i forskjellige kategorier og størrelser, og noen har balkong mens andre har vinduer, og vi kan ikke garantere noen særlige former for utsikt. Alle rommene har aircondition, satellitt-tv, Wi-Fi, telefon, safe, minibar, skrivebord og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Hvis dere er en familie som reiser sammen er det mulig å få såkalt familierom, som vanligvis består av to rom med såkalte "connecting doors". Eventuelt kan dere velge å bo i en leilighet som ligger ca. 20 meter fra hotellet.

Les om rommene på Hotel Scapolatiello

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Scapolatiello

Les personlige anmeldelser av Hotel Scapolatiello som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Scapolatiello. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 12 anmeldelser fra Hotel Scapolatiello

Vidunderlig avslappende

Koselig liten by med nærhet til Amalfi, men med muligheter for avslapning og koselige, billige restauranter.

Les mer

Fantastisk vakkert

Et hotell jeg kan anbefale, god frokost, god service, rent og pent på alle plan.

Les mer

Nydelig sted med god service

Veldig fin beliggenhet både ift. kysten, Pompeii, Peastum og mye mer.
Virkelig bra resaurant, inkludert en vinkyndig servitør.
Super bartender .. veldig hyggelig

Les mer

Bedømmelse av Hotel Scapolatiello

Les mer

Bedømmelse av Hotel Scapolatiello

Les mer

Bedømmelse av Hotel Scapolatiello

Les mer
 
search map