Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Du har kort avstand til alle de største attraksjonene i området som Napoli, vulkanen Vesuv, den romerske ruinbyen Pompeii, Sorrento, de greske templene i Pæstum og naturligvis til den verdensberømte Amalfikysten, som ligger knappe 5 kilometer fra Cava de' Terreni. Byens historie går helt tilbake til etruskerne, og Tirreni er faktisk det gamle ordet for etruskere. I dag er det en moderne by, men blant byens severdigheter finner du også det gamle, spennende klosteret Abbazia Benedittina della SS. Trinità, som har mer enn 1000 år på baken.

Ønsker du å bo litt mer tilbaketrukket og du har bil til rådighet kan du med fordel kjøre et par kilometer innover i landet til den hyggelige gamle middelalderlandsbyen Badia, der tiden har stått stille i en menneskealder, og der du kan bo i helt fantastiske omgivelser til en like fantastisk pris.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map