Feriebolig i Casal Velino i Campania

Steel House di Zio Cristoforo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Velg Cilento Naturreservat i Sør-Italia for å kunne feriere i flotte omgivelser hos en befolkning som har gjestfrihet som den grunnleggende verdien i deres kultur. Det er vanskelig å ikke føle seg velkommen i Cilento Naturreservat, der fjellene og havet lokker besøkende med sine imponerende landskap.

Et nytt hus på en gammel gård

Steel House ligger på Agriturismo Zio Cristoforo som har tatt imot reisende fra hele Europa i snart to tiår. De to eierne, Stefano og Angelo, ble ferdig med å renovere huset da de åpnet sin agriturismo. I 2015 valgte de å bygge et nytt hus med stålstruktur og et design med fokus på isolasjon og bæredyktighet. Stefano bor selv i andre etasje med sin familie, mens første etasje har blitt delt inn i fire leiligheter med hver sin terrasse.

Spektakulært svømmebasseng rett ved huset

Få skritt fra huset ligger Zio Cristoforos herlige svømmebasseng. Bassenget har et grunt område som passer fint for de yngre gjestene og et dypere område med store steiner langs kanten der dere kan hvile. Hele garden - og selve Steel House - er preget av enkelthet og beskjedenhet i innredningen, men bassenget skiller seg ut. Det er veldig flott og omgitt av en frodig hage der du kan plukke frukt fra trærne omtrent hele året rundt.

Bo enkelt med flott terrasse og havutsikt

Leilighetene er romslige og utstyrte med alt en familie normalt har behov for: kjøkken, terrasse, tv, internett og vaskemaskin. Det er brukt gode materialer, men innredningen er ganske kjedelig. Leilighetene er gode å sove i selv i de varmeste månedene da de både er velisolerte og har aircondition.

Leilighetene på Steel House di Zio Cristoforo

Treromsleilighet med 4/5 soveplasser (1. etg med privat terrasse og havutsikt)

Leilighetene er ca. 50 m² store og ligger alle i første etasje. Foran hver leilighet er det en takdekket og møblert terrasse med bord og stoler. De består av en stue med kjøkkenkrok, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og dusj. Alle leilighetene er utstyrte med aircondition, tv, vaskemaskin og Wi-Fi.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Le Case di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Casa Franca

Casal Velino, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

search map