Feriebolig i Casal Velino i Campania

Le Tre Sorelle

 
Le Tre Sorelle er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Le Tre Sorelle er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Casal Velino her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Dette søte lille huset ligger i kort avstand fra byen Casal Velino, som du kan se fra svømmebassenget og terrassen. Hvis du vender blikket mot vest skal du se havet!

Nyt bassenget som nesten er privat

Den hyggelige byen Casal Velino ligger i kort avstand fra butikkene og til torget. Svømmebassengets terrasse er stor og det skal tas i betraktning at kun 4 leiligheter har tilgang til det (de to på Le Tre Sorelle og to fra den nærliggende Villa Franca)

Les mer om Le Tre Sorelle

Spis på en restaurant som kan garantere ferske varer

I husets første etasje ligger restauranten Le Tre Sorelle, som er særlig kjent for sine fiskretter. Biagio og kona henter ferske varer fra havnen i Acciaroli hver dag, så menyen avhenger som regel av hva de har fått tak i. Her serveres det også nydelige pastaretter og kjøttretter med gode grønnsaker fra de lokale bøndene. Restauranten er ikke særlig stor innvendig, men har gode overdekkede terrasser med en flott utsikt over landskapet foran huset.

Koselige leiligheter med havutsikt

Leilighetene ligger i andre etasje i huset, men herfra kan du ha en direkte utgang til hagen fra dem begge. Begge leilighetene har balkong med havutsikt og plass til et lite bord med to stoler og terrasse ved inngangsdøren. De er detaljert og koselig innredet også er de begge utsyrt med aircondition.

Toromsleilighet Giallo med 2/3 soveplasser:
- Leiligheten består av en stue med kjøkkenhjørne og hems med enkeltseng (best for barn), soverom med dobbelseng og utgang til balkong med havutsikt og bad med toalett og dusj.

Treromsleiligheten Blu med 2/4 soveplasser:
- Leiligheten består av en stue med kjøkkenhjørne, soverom med dobbelseng og utgang til balkong med havutsikt, soverom med køyeseng og bad med toalett og dusj.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Le Tre Sorelle

Les personlige anmeldelser av Le Tre Sorelle som ligger i Campania. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Le Tre Sorelle. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 7 anmeldelser fra Le Tre Sorelle

Et avslappet sted

Veldig bra overnattingssted med nærhet til privat basseng (som deles med noen leiligheter til).
En tilstrekkelig bra by med barer og en butikk. Leiligheten har gode senger, men lite bad. Kan være trangt for storvokste.
Kjøkkenet er dårlig utstyrt, men det fungerer.
Restauranten i huset er veldig bra og anbefales på det varmeste.
Men de har kun menyer på italiensk, og kun datteren kan engelsk. Men maten er veldig god.

Les mer

Bedømmelse av Le Tre Sorelle

Les mer

Bedømmelse av Le Tre Sorelle

Les mer

Bedømmelse av Le Tre Sorelle

Les mer

Bedømmelse av Le Tre Sorelle

Les mer

Bedømmelse av Le Tre Sorelle

Les mer
 
search map