Feriebolig i Casal Velino i Campania

Le Case di Zio Cristoforo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hos Zio Cristoforo finner dere et hav av egenproduserte landbruksvarer, en koselig familierestaurant som ligger ca 150 meter fra selve boligen, og et imponerende svømmebasseng med soldekk og havutsikt. Her kan de minste treffe geiter, kuer, hester, griser, kaniner og høns, og stedet dyrker også oliven, fiken, mais, korn og mange forskjellige grønnsaker.

Spektakulært basseng og familiedrevet restaurant

I løpet av høsten i 2003 fikk stedet bygget et flott svømmebasseng med soldekk, så gjestene kan bade og nyte solen ved huset uten å måtte gå ned til stranden. Bassenget er utstyrt med trinn ned i vannet, noe som gjør det tilgjengelig for barna så lenge de voksne holder øye med dem. Vennligst notér at det er obligatorisk å bruke badehette i bassenget. Ved bassenget er det også en liten kiosk der dere kan kjøpe brus og snacks, og alle gjestene kan benytte gårdens parkeringsplasser. Dersom dere lengter etter de salte Middelhavsbølgene er det bare å hoppe i bilen og kjøre til Marina di Casal Velinos sandstrender kun 2 km unna.

Bestill feriebolig i Casal Velino

Nyt livets glade feriedager med hele familien på Le Case di Zio Cristoforo. Slapp av ved bassenget og smak på stedets utsøkte retter på restauranten. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les mer om Le Case di Zio Cristoforo

Leilighetene på Le Case di Zio Cristoforo

Toromsboligen Casetta med 2/4 soveplasser

Casetta er et lite hus med beliggenhet rett ved bygningen Dependance (med gjesterom) og like ovenfor svømmebassenget. Huset har sin egen takdekkede terrasse med utsikt over bassenget og havet, og består av en stue med kjøkkenkrok (fire gassblusser) og dobbeltsovesofa (passer best til barn), et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Huset et utstyrt med aircondition. Det er utgang til terrassen både fra stuen og fra soverommet.

Treromsboligen Casolare med 4 soveplasser

Casolare ligger litt for seg selv med utsikt over bassenget fra husets terrasse. Huset består av en stue med kjøkkenkrok (fire gassblusser og ovn) og utgang til terrasse, et soverom med dobbeltseng og utgang til terrasse, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og dusj. Boligen er også utstyrt med vaskemaskin.

Fireromsleilighet Attico med 6/7 soveplasser (øverste etasje m/ terrasse)

Leiligheten Attico ligger i hovedbygningens øverste etasje og har en privat terrasse på ca. 9 m². Den består av en stue/spisestue med utgang til terrasse, kjøkken, soverom med dobbeltseng og mulighet for én ekstraseng, soverom med dobbeltseng og et mindre soverom med dobbeltseng og skråtaksvindu. Det er også et bad med toalett og dusj, et bad med toalett og badekar, samt et vaskerom ved inngangen med vaskemaskin. Det er aircondition i stuen som er kraftig nok til å kjøle ned alle rommene hvis du lar dørene stå åpne. Vinduene er i tillegg utstyrt med myggnetting.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Casa Franca

Casal Velino, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

Hotel Florida

Sorrento

Due Relais

Vietri sul Mare

search map