Feriebolig i Casal Velino i Campania

Casa Franca

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Slapp av på husets romslige takterrasse med pizza-ovn og et glass vin i hånden mens solen går ned. Bygget huser to romslige ferieleiligheter, én i første- og én i andre etasje.

La feriedagene begynne

Gå rett ned bakken fra huset på vei til bassenget og besøk den gode fiskerestauranten Le Tre Sorelle, som holder åpent hele juli og august, men kun i helgene resten av året. De to ferieleilighetene over restauranten har også tilgang på svømmebassenget, som for øvrig er omringet av en deilig terrasse med utsikt over byen og havet.

Les mer om Casa Franca

Fireromsleilighet med 6 soveplasser (første etasje):
- Leiligheten ligger i første etasje og er omtrent 80 m² stor. Den består av et kjøkken med peis og spisebord, samt vinduer med utsikt over leilighetens efgen terrasse med bord og stoler (ingen havutsikt), to soverom med dobbeltseng, og utgang til balking (8 x 1½ m) med havutsikt (ikke direkte utgang til hagen), et soverom med køyeseng og et bad med toalett og badekar.

Femromsleilighet med 6 + 2 soveplasser (andre etasje):
- Femromsleiligheten ligger i andre etasje og er omtrent 90 m² stor. Den består av et kjøkken med spiseplass, en liten stue med tv og dobbel sovesofa (kan benyttes mot betaling), et soverom med enkeltseng, et soverom med dobbeltseng og utgang til balking, et soverom med dobbeltseng, enkeltseng og utgang til balkong, samt et bad med toalett, badekar og dusj. Av leilighetens to store balkonger har den ene utsikt over svømmebassenget og havet.

Bestill romslig ferieleilighet med svømmebasseng

Tilbring kvalitetstid med familien i en av disse romslige og trivelige ferieleilighetene rett utenfor den trivelige byen Casal Velino. Slikk sol ved bassenget etter frokost, og bruk feriedagene på å nyte alt den vakre nasjonalparken Cilento har å by på. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Leilighetene på Casa Franca

Fireromsleilighet med 6 soveplasser (første etasje)

Leiligheten ligger i første etasje og er omtrent 80 m² stor. Den består av et kjøkken med peis og spisebord, samt vinduer med utsikt over leilighetens efgen terrasse med bord og stoler (ingen havutsikt), to soverom med dobbeltseng, og utgang til balking (8 x 1½ m) med havutsikt (ikke direkte utgang til hagen), et soverom med køyeseng og et bad med toalett og badekar.

Femromsleilighet med 6 + 2 soveplasser (andre etasje)

Femromsleiligheten ligger i andre etasje og er omtrent 90 m² stor. Den består av et kjøkken med spiseplass, en liten stue med tv og dobbel sovesofa, et soverom med enkeltseng, et soverom med dobbeltseng og utgang til balking, et soverom med dobbeltseng, enkeltseng og utgang til balkong, samt et bad med toalett, badekar og dusj. Av leilighetens to store balkonger har den ene utsikt over svømmebassenget og havet.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map