Feriebolig i Casal Velino i Campania

Casa Franca

 
Casa Franca er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Franca er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Casal Velino her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Slapp av på husets romslige takterrasse med pizza-ovn og et glass vin i hånden mens solen går ned. Bygget huser to romslige ferieleiligheter, én i første- og én i andre etasje.

La feriedagene begynne

Gå rett ned bakken fra huset på vei til bassenget og besøk den gode fiskerestauranten Le Tre Sorelle, som holder åpent hele juli og august, men kun i helgene resten av året. De to ferieleilighetene over restauranten har også tilgang på svømmebassenget, som for øvrig er omringet av en deilig terrasse med utsikt over byen og havet.

Les mer om Casa Franca

Fireromsleilighet med 6 soveplasser (første etasje):
- Leiligheten ligger i første etasje og er omtrent 80 m² stor. Den består av et kjøkken med peis og spisebord, samt vinduer med utsikt over leilighetens efgen terrasse med bord og stoler (ingen havutsikt), to soverom med dobbeltseng, og utgang til balking (8 x 1½ m) med havutsikt (ikke direkte utgang til hagen), et soverom med køyeseng og et bad med toalett og badekar.

Femromsleilighet med 6 + 2 soveplasser (andre etasje):
- Femromsleiligheten ligger i andre etasje og er omtrent 90 m² stor. Den består av et kjøkken med spiseplass, en liten stue med tv og dobbel sovesofa (kan benyttes mot betaling), et soverom med enkeltseng, et soverom med dobbeltseng og utgang til balking, et soverom med dobbeltseng, enkeltseng og utgang til balkong, samt et bad med toalett, badekar og dusj. Av leilighetens to store balkonger har den ene utsikt over svømmebassenget og havet.

Bestill romslig ferieleilighet med svømmebasseng

Tilbring kvalitetstid med familien i en av disse romslige og trivelige ferieleilighetene rett utenfor den trivelige byen Casal Velino. Slikk sol ved bassenget etter frokost, og bruk feriedagene på å nyte alt den vakre nasjonalparken Cilento har å by på. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Leilighetene på Casa Franca

Fireromsleilighet med 6 soveplasser (første etasje)

Leiligheten ligger i første etasje og er omtrent 80 m² stor. Den består av et kjøkken med peis og spisebord, samt vinduer med utsikt over leilighetens efgen terrasse med bord og stoler (ingen havutsikt), to soverom med dobbeltseng, og utgang til balking (8 x 1½ m) med havutsikt (ikke direkte utgang til hagen), et soverom med køyeseng og et bad med toalett og badekar.

Femromsleilighet med 6 + 2 soveplasser (andre etasje)

Femromsleiligheten ligger i andre etasje og er omtrent 90 m² stor. Den består av et kjøkken med spiseplass, en liten stue med tv og dobbel sovesofa, et soverom med enkeltseng, et soverom med dobbeltseng og utgang til balking, et soverom med dobbeltseng, enkeltseng og utgang til balkong, samt et bad med toalett, badekar og dusj. Av leilighetens to store balkonger har den ene utsikt over svømmebassenget og havet.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Casa Franca

Les personlige anmeldelser av Casa Franca som ligger i Campania. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Franca. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Casa Franca

Vakkert og koselig sted

Godt utstyrt feriehus i vakkert område. Bassengområdet var veldig fint og koselig. Den vakreste utsikt over havet og fjellene. Søte og hjelpsomme verter. Restauranten prøvde vi et par ganger - deilig mat og gode viner. Alt er veldig lokalt og i havnebyen er det hovedsakelig italienerne, som bidrar til den lokale atmosfæren. Stedet kan sterkt anbefales. Man må være forberedt på å kjøre, de nærmeste byene er koselige, men det tar litt tid å komme seg rundt de små fjellveiene. Fine turer.

Les mer

Deilig opphold

+
deilig sted / beliggenhet
deilig basseng
gjennomsnittlig leilighet - men en fantastisk utsikt

÷
mangler gode solsenger enten ved bassenget eller leiligheten
kjøkkenutstyret kunne oppgraderes

Les mer

Ferie 2017

Villa Franca har en herlig beliggenhet med fantastiske utsikter. Vi var veldig skuffet over restauranten på stedet da det stod på hjemmesiden at de er spesialister på fiskeretter og serverer også pizza og kjøtt-retter, men dette stemte ikke da de kun serverte fiskeretter. Det var også bord ved bassenget, så da restauranten ikke var åpen på dagtid bestemte vi oss for å ta med egen lunsj de dagene vi tilbragte ved bassenget. Vi ryddet opp etter oss og kastet alt søppelet, men etter andre gangen vi hadde gjort dette oppdaget vi at det hadde blitt satt opp skilt på bordene som forbød mat ved bassenget. Dette var nok en skuffelse. Det var heller ingen solsenger ved bassenget, kun stoler, noe som gjorde det veldig lite komfortabelt å sole seg, så vi måtte kjøpe vår egen.

Leiligheten hadde 3 soverom som var veldig fine, men den trengte litt oppussing. Det var heller ikke noe aircondition eller vifter, så det var veldig ubehagelig på kvelden da det var på tide å legge seg og vi fikk ikke mye søvn.

Så selv om beliggenheten var nydelig vil vi ikke reise tilbake til Villa Franca slik det er nå.

Les mer

Bedømmelse av Casa Franca

Les mer

Bedømmelse av Casa Franca

Les mer

Bedømmelse av Casa Franca

Les mer
 
search map