Agriturismo i Casal Velino i Campania

Agriturismo Zio Cristoforo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Zio Cristoforo er et eksotisk syditaliensk landsted, som byr på et bredt utvalg av egenproduserte landbruksvarer.

Gård med rikt dyreliv

Her er det f.eks geit, kuer, hester, griser, kaniner og høns. Her dyrkes oliven, frukt, mais, korn og grønnsaker. Denne store produksjonen danner også grunnlaget for gårdens gode restaurant -hvor de lokale ofte tar turen innom- som serverer velsmakende retter som skylles ned med en god mengde av den lokale vinen. Matlagingen her lages som den har blitt gjort i generasjoner.

Les mer om Agriturismo Zio Cristoforo

Gjestfrie verter

Den gode gjestfriheten som brødrene Stefano, Angelo og de andre gjør i løpet av dagen er med på å gjøre ethvert opphold eller måltid på Zio Cristoforo til en hjertevarmende opplevelse. Har man først vært her en gang, kommer man garantert tilbake!! Agriturismo Zio Cristoforo er et meget godt utgangspunkt for å utforske områdets flotte natur eller for utflukter til regionens mange spennende og stilfulle byer. Alle gjestene kan benytte gårdens parkeringsplass.

Stort og barnevennlig basseng

Det flotte svømmebassenget med solterrasse ligger like ved huset, så gjestene kan både nyte solen uten å måtte gå ned til stranden. Bassenget har en trapp som fører ned til vannet gjør den behagelig å bruke bassenget for småbarn og foreldrenes overvåkning.
Ved bassenget er det også en liten kiosk, hvor man kan kjøpe vann/brus eller snacks. Merk at det er obligatorisk med badehatte i bassenget.

Rommenes fordeling

Rommene ligger i to separate bygninger, og de har begge sine fordeler og ulemper. Svømmebassenget ligger langs stien mellom de to bygningene, men nærmest til boligen.

- Azienda: på andre etasje på selve gården ligger det to store rom med dobbelseng og plass til en tredje seng. De har begge terrasse med hagemøbler og utsikt over Velia-bukten. Her bor man i samme hus som eierfamilien, og restauranten ligger rett nedenfor første etasje.

- Dependance: i annekset (ca 150 meter fra restauranten) er det 8 rom. På første etasje er det fire store rom, to med dobbelseng og plass til to ekstra senger i hver og to med dobbelseng og plass til en ekstra seng i hver. Noen av dem har egen møblert terrasse. På andre etasje ligger det to store rom med dobbelseng og plass til to ekstra senger i hver. Begge rommene har egen møblert terrasse og utsikt over havet og landskapet. De siste rommene på andre etasje har dobbelseng og en enkelseng og vender ut mot landeveien.

Alle rommene har bad med dusj, toalett og hårføner og aircondition.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map