Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Oppdag en original og annerledes by

Den lille byen Casal Velino ligger ca 2 km fra den flotte sandstranden ved kysten i Marina di Casal Velino. Spaser langs den hyggelige strandpromenaden. Fra den lille havnen kan du om sommeren ta båt til Salerno og øya Capri, samt til Cilentos andre små og hyggelige kystbyer både nord og syd for Casal Velino.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

I dette området finner dere noe for enhver smak; enten dere ønsker gode bademuligheter, et historisk og kulturelt tilbud, flotte naturopplevelser eller et interessant, enkelt og smakfullt kjøkken hvor områdets gode olivenolje blir tatt i bruk. Området er også kjent for hvit fiken, geit-, får- og kvegavlinger. Her er dere ca 150 km fra Napolis flyplass, og blant noen av de nærmeste togstasjonene kan vi nevne Ascea eller Vallo della Lucania - Castelnuovo. Vi anbefaler imidlertid å leie bil, da dere får mye mer ut av dette vakre området når dere kan bevege dere fritt uten å være avhengige av toglinjer og rutetider. Casal Velino er også et veldig godt utgangspunkt dersom dere liker å sykle eller gå turer i naturskjønne omgivelser.

Bestill deres ferieovernattinger i Casal Velino

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Casal Velino og i resten av Campania. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Les mer om Casal Velino

Sjul teksten
 
 
search map