Feriebolig i Baia Domizia i Campania

Italy Village - La Serra Resort

Fellesområde Eksempel på leilighet Eksempel på leilighet Eksempel på leilighet
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

La Serra Resort dekker et område på 18 hektar, der du finner mer enn 200 små, enkle og praktiske hytter og leiligheter. Imidlertid har vi valgt å bare ha det renoverte og med klimaanlegg.

Området er perfekt for både naturelskere og for dem som interesser seg for historie og kultur. Landsbyen ligger praktisk talt inne i skogen og hele området er i en grønn sone.

La Serra Resort ligger tett på Napoli, Pompeii og Sorrento, som alle er opplagte utfluktsmål. Foran resorten er det en bussholdeplass der du kan ta busser til Baia Domizia og videre til Napoli derfra.

Vannsport ved stranden

Stranden ligger innenfor gangavstand fra hotellområdet og har både solsenger og parasoller, som du kan leie på stedet. Her kan du dyrke mange former for vannsport, som vindsurfing, seiling og kano. Det er nok av aktiviteter for alle, ikke bare på stranden, så her behøver ingen å kjede seg. På La Serra Resort er det både basseng og barnebasseng (solsenger ved bassenget kan leies). I tillegg er det en lekeplass for barna, en minigolfbane, bordtennis, en basketballbane og volleyball. Baren og restauranten/pizzeriaen byr på lekre retter som du til og med kan ta med deg hjem.

Vi vil varsle deg om at atmosfæren er livlig i Village Village og derfor passer deg som reiser med barn. Her kan de leke seg.

Les mer om Italy Village - La Serra Resort

Enkle leiligheter

Treromsleilighetene har to soverom (begge med to soveplasser hver), en stue, et kjøkken og et bad med dusj. Kan gjeste maks. 4 personer. Alle leilighetene har en veranda med bord og stoler.

Leilighetene på Italy Village - La Serra Resort

Leilighet m. 2 soverom og terrasse (4 pers)

Ca. 51 kvm. for 4 personer. Består av to soverom, en stue med kjøkkenkrok og et bad med dusj.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map