Hotell i Baia Domizia i Campania

Giulivo Hotel & Village

 
Giulivo Hotel & Village er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Giulivo Hotel & Village er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Baia Domizia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Italienerne elsker å tilbringe sommeren ved sjøen, ja, hvem gjør vel egentlig ikke det, men for italienere er det blitt en livsstil, derfor er alle italienske kyster preget av ferieleiligheter med private hjem samt hoteller og leiligheter. Området sør for Roma er ikke noe unntak, og her mellom stranden, furuskogen og det frodige, grønne innlandet ligger det nydelige Giulivo Hotel & Village. Det er ikke langt til den lille byen Baia Domizia, hvor du finner noen butikker, men hvis du vil ha en ekte by med et større utvalg, kan vi anbefale byene Formia og Gaeta, som ligger ca. 30 km nord.

Gode utfluktsmuligheter

Hvis du vil ha en tur til Napoli med de mange spennende severdighetene, tar det bare en time med bil, herfra kan du også seile en tur til øyene Procida, Ischia og Capri. Hvis du vil besøke den romerske ruinbyen Pompeii eller vulkanen Vesuvius, er avstanden omtrent den samme. I innlandet ved hotellet er det ikke langt til de grønne fjellene, samt de separate vingårdene i området. Hvis du vil til Roma, kan det også gjøres, men her må du kalkulere kjøretiden med et par timer og litt mer hvis du kjører langs kysten. Her kan vi anbefale deg å stoppe i den lille pittoreske byen Sperlonga, som i virkeligheten er verdt et helt besøk i seg selv.

Et moderne hotell nær sjøen

Hvis du velger å tilbringe sommerferien din på Giulivo Hotel & Village, vil det søte og vennlige personalet raskt få deg ned i gir, slik at du får den rette ferienfølelsen. Hotellet har 4 stjerner og er blitt renovert de siste årene, så det ser nå ut som et super moderne hotell i festlige farger. Det tar bare et par minutter å gå gjennom furuskogen til stranden og sjøen, om du er av dem som foretrekker en morgen svømmetur før frokost, kan det selvsagt gjøres. Hotellet har et herlig basseng i hagen hvor du kan nyte tilværelsen på en av de gode solsengene og selvfølgelig kan du kjøpe en kjølende forfriskning i hotellbaren. Du kan også spise middagen på hotellet hvis du ikke foretrekker en av de mange restaurantene i området. I løpet av sommersesongen juli og august er det ulike aktiviteter på hotellet og kveldsunderholdning. Hvis du trenger litt mosjon, har du også muligheten til å bruke treningsstudioet eller utfordre deg selv med forskjellige ballspill.

Velg mellom rom og leiligheter

Hotellet har 80 rom og leiligheter i forskjellige kategorier, fordelt på 5 etasjer. Møblene er både moderne og komfortable og alle rommene har telefon, aircondition, wi-fi, minibar, satellitt-TV, bad med dusj eller badekar samt hårføner og balkong.

Les mer om Giulivo Hotel & Village

Les om rommene på Giulivo Hotel & Village

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Giulivo Hotel & Village

Les personlige anmeldelser av Giulivo Hotel & Village som ligger i Campania. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Giulivo Hotel & Village. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Giulivo Hotel & Village

Les mer
 
search map