Feriebolig i Atrani på Amalfikysten

Terrazzo Papavero

 
Terrazzo Papavero er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazzo Papavero er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Atrani her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Velg Atrani om du er for det ekte Italia og setter pris på å bo i en liten by hvor det er få reisende som stopper. Og velg Atrani hvis du har et ønske om å nyte Amalfi, fordi her er det kun 15 minutters gange (ca. 1 km) fra Amalfi, hvor du lett også kan komme deg til med buss.

Transport og utflukter i området

Bilen er ikke nødvendig her, det er faktisk en kostbar sak å parkere her og kystens effektive bussystem gjør det enkelt å oppleve kysten. Det er, som nevnt tidligere, kun 1 km til Amalfi, 5 km til Ravello, 19 km til Positano, 34 km til Sorrento og det er også mulig å komme seg til Pompei og Napoli ved å ta toget fra Salerno. Turene i klippene er en lett sak om du tar bussen opp til Ravello eller Agerola og går derfra til Vandreruten Sentieri degli Dei (gudenes stier) ned til kysten, og fra Amalfis havn kan du seile langs med kysten og oppleve det fra vannet.

Les mer om Terrazzo Papavero

Lekker og solrik bolig med terrasse

Uansett hvor du ser, vil du ha noe flott å se på. Utsikten fra vinduene og balkongene er til å forelske seg i. Den stilrike og elegante innredningen verdsetter de flotte kjeramikk-gulvet fra Vietri sul Mare. For å ikke nevne den store utendørsterrassen med solsenger og parasoller, som du har adgang til fra en utendørs trapp. Leiligheten har dessuten heis og har aircondition, lyd og varmeisolerende vinduer, sat-tv (italiensk), ADSL-kobling til internett samt vaskemaskin, strykejern og hårføner.

Leiligheten på Terrazzo Papavero

Toromsleilighet med 2/3 soveplasser (med terrasse og havutsikt)

Leiligheten består av stue med kjøkkenskap (to kokeplater og mikrobølgovn) og sovesofa, soverom med dobbelseng og bad med toalett og dusj med vannmassasje. Fra både soverommet og fra stuen har du adgang til balkongen, som har utsikt til Castiglione stranden.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazzo Papavero

Les personlige anmeldelser av Terrazzo Papavero som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazzo Papavero. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Terrazzo Papavero

Vakkert velholdt og sentralt

Les mer

Bedømmelse av Terrazzo Papavero

Les mer
 
search map