Feriebolig i Atrani på Amalfikysten

Terrazza Vista Mare

 
Terrazza Vista Mare er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Vista Mare er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Atrani her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bo sentralt
Ferieleiligheten Terrazza Vista Mare ligger rett ved Atranis hovedtorg med en enorm takterrasse på 140m ² som kan skilte med billedskjønne utsikter til alle kanter. Dere må bestige 80 trappetrinn for å komme dere til denne lyse leiligheten, dekorert med håndmalte fliser på gulvet, nautisk interiør og en møblert takterrasse med egen grill.

Utforsk den autentiske byen
Føl dere velkommen i Atrani, med trivelige restauranter, kaféer og butikker rett i nærheten av leiligheten. Tilbring solrike dager på stranda som ligger et kort stykke fra Terrazza Vista Mare, og hopp på en av de mange bussene som frakter dere til andre spennende byer langs Amalfikysten – som den pulserende byen Amalfi rett rundt hjørnet. Å finne parkeringsplasser er like vanskelig og dyrt her i Atrani som de fleste andre byer langs Amalfikysten, så offentlig transport er virkelig å anbefale. Nyt deilige måltider sammen på takterrassen, tilberedt på deres eget kjøkken med lokale råvarer fra nærbutikken. Eller ta turen til en av de innbydende restaurantene i området og smak på forskjellige italienske spesialiteter.

Les mer om Terrazza Vista Mare

Føl dere som hjemme
Toromsleiligheten på 60 m² er fordelt på to etasjer. I første etasje er det en stue med sofa, spisebord og satelitt-tv, og et soveområde med et rom med dobbeltseng og en hems med to enkeltsenger. Soveavdelingene skilles med en skyvedør, og vennligst bemerk at trappen opp til hemsen er ganske bratt – ikke ideell for yngre barn. Det går en spiraltrapp fra stuen opp til andre etasje der det ligger et lite kjøkken med ovn og vaskemaskin, samt utgangen til den makeløse takterrassen som er dobbelt så stor som leiligheten selv. Leiligheten har også et kompakt bad med toalett og dusj.

Bestill deres luftige ferieleilighet i Atrani

Kjenn hvordan feriestemningen senker seg, enten det er med en god bok i sola på takterrassen, plaskende i middelhavsbølgene på stranden, eller på oppdagelsesferd langs en av Italias vakreste kystlinjer. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Vista Mare

Les personlige anmeldelser av Terrazza Vista Mare som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Vista Mare. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Terrazza Vista Mare

Bedømmelse av Terrazza Vista Mare

Les mer

Perfekt

Nydelig leilighet, finnes ikke bedre

Les mer

Påske i Atrani

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Vista Mare

Les mer
 
search map