Feriebolig i Atrani på Amalfikysten

Terrazza Smeraldo

 
Terrazza Smeraldo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Smeraldo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Atrani her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Terrazza Smeraldo ligger i et bygg som følger fjellsidenes premisser, og er innredet med feriegjestenes behov i fokus. Det er heis i bygget, og en privat garasje nedenfor. Her finner dere flere restauranter og butikker i umiddelbar nærhet, og nærmeste strand ligger i Atrani sentrum. Slapp også av på Castigliones flotte strand Lido di Ravello like i nærheten.

Toromsleilighet med 2/3 soveplasser (m/ terrasse & havutsikt):
- Leiligheten består av en stue med tv, spiseplass, enkel sovesofa, kjøkkenkrok og utgang til den store møblerte terrassen. Utgang hit finner dere også fra soverommet med dobbeltseng. Ellers er leiligheten utstyrt med et bad med toalett, dusj og hårføner, samt aircondition/varme.

Les mer om Terrazza Smeraldo

Bestill deres terrasseleilighet i Atrani

Se frem til å nyte deilige feriedager på stranden eller den romslige terrassen, gjerne med noe forfriskende i glasset. Senk skuldrene og forbered dere på en sanserik opplevelse i Atrani. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Smeraldo

Les personlige anmeldelser av Terrazza Smeraldo som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Smeraldo. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Terrazza Smeraldo

Fantastisk sted

Nydelige terrasser, flott utsikt, fin lys leilighet med akkurat det som trengs. Perfekt for total avslapning. Atrani har både butikker og kafeer, og det er ekte italiensk atmosfære og ro.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Smeraldo

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Smeraldo

Les mer
 
search map