Feriebolig i Atrani på Amalfikysten

Terrazza Masaniello

 
Terrazza Masaniello er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Masaniello er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Atrani her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Midt i sentrum av den karismatiske lille byen Atrani, kun 40 skritt fra hovedtorget, finner dere denne hyggelige leiligheten med butikker og restauranter rett rundt hjørnet. Til tross for den sentrale beliggenheten i forhold til stranden og hovedveien plages ikke soverommene med trafikkstøy. Legg i vei på en kvarters gåtur og før dere vet ordet av det befinner dere dere midt i den større og mer livlige nabobyen Amalfi. Det er offentlig parkering 500 m. fra leiligheten, men vi anbefaler ikke bruk av bil her da plassene er få og dyre. Hopp heller på en av de mange bussene som stopper kun 100 m. fra leiligheten, og som kan frakte dere til bade Amalfi og Salerno.

Bestill terrasseleilighet i Atrani

Nyt livets glade dager på egen, privat takterrasse midt i Atrani sentrum. Kjenn solen varme på stranden, og smak på lokale spesialiteter på en av de sjarmerende restaurantene nede på torget. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les mer om Terrazza Masaniello

Leiligheten på Terrazza Masaniello

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (m/ terrasse & havutsikt)

Leiligheten er velmøblert og utstyrt med aircondition, vaskemaskin og tv. Den er omtrent 80 m² stor, og terrassen dekker et omtrent like stort område. Terrazza Masaniello består av et kjøkken (ovn, fryser, 4 gassblusser, vannkoker) med spiseplass, en romslig stue med tv og sofa med soveplass til én person, et soverom med dobbeltseng og utsikt over torget i Atrani samt havutsikt fra siden, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og dusj, samt vaskemaskin. Takterrassen er møblert med bord, stoler og parasoll.

Sjul teksten
 
 

Lignende boliger

Torre Paradiso

Minori, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

search map