Feriebolig i Atrani på Amalfikysten

Terrazza Masaniello

 
Terrazza Masaniello er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Masaniello er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Atrani her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Midt i sentrum av den karismatiske lille byen Atrani, kun 40 skritt fra hovedtorget, finner dere denne hyggelige leiligheten med butikker og restauranter rett rundt hjørnet. Til tross for den sentrale beliggenheten i forhold til stranden og hovedveien plages ikke soverommene med trafikkstøy. Legg i vei på en kvarters gåtur og før dere vet ordet av det befinner dere dere midt i den større og mer livlige nabobyen Amalfi. Det er offentlig parkering 500 m. fra leiligheten, men vi anbefaler ikke bruk av bil her da plassene er få og dyre. Hopp heller på en av de mange bussene som stopper kun 100 m. fra leiligheten, og som kan frakte dere til bade Amalfi og Salerno.

Bestill terrasseleilighet i Atrani

Nyt livets glade dager på egen, privat takterrasse midt i Atrani sentrum. Kjenn solen varme på stranden, og smak på lokale spesialiteter på en av de sjarmerende restaurantene nede på torget. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les mer om Terrazza Masaniello

Leiligheten på Terrazza Masaniello

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (m/ terrasse & havutsikt)

Leiligheten er velmøblert og utstyrt med aircondition, vaskemaskin og tv. Den er omtrent 80 m² stor, og terrassen dekker et omtrent like stort område. Terrazza Masaniello består av et kjøkken (ovn, fryser, 4 gassblusser, vannkoker) med spiseplass, en romslig stue med tv og sofa med soveplass til én person, et soverom med dobbeltseng og utsikt over torget i Atrani samt havutsikt fra siden, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og dusj, samt vaskemaskin. Takterrassen er møblert med bord, stoler og parasoll.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Masaniello

Les personlige anmeldelser av Terrazza Masaniello som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Masaniello. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 11 anmeldelser fra Terrazza Masaniello

Utmerket beliggenhet

Godt disponert leilighet med fine baderom. Herlig takterrasse.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Masaniello

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Masaniello

Les mer

Fantastico!!!

Alt har vært perfekt - kontakten med dere - leiligheten - og kontakten med deres lokale "agenter", som også har sørget for transport mellom Napoli Flyplass og Atrani.
Jeg har tapt mitt hjerte til Atrani. Er ganske sikker på at jeg kommer igjen.

Les mer

Beste beliggenhet

Det beste stedet å bo i Atrani, med utsikt til byens lille torg, vann og fjell.

Les mer

Fantastisk ferie midt i byen på vakre Amalfikysten

Perfekt ferie for oss som setter pris på å bo direkte ved et torg i den lille byen Atrani. Vidunderlig terrasse med havutsikt. Blendende vakre omgivelser. Gangavstand til minst tre badeplasser. Kort, enkel spasertur (10-15 minutter) til livlige og turistpregede Amalfi med shopping og mengder av restauranter. Vi spiste ofte ved vårt eget torg og handlet til og med oss hjem mat fra de små, pittoreske lokalbutikkene. Utmerkede muligheter for muligheter til Ravello, Pompeii og paradisøya Capri m.m.

Les mer
 
search map