Feriebolig i Atrani på Amalfikysten

Terrazza Giada

 
Terrazza Giada er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Giada er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Atrani her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Leiligheten har en billedskjønn beliggenhet med byen og dens butikker og restauranter innen gangavstand, samt en privat garasje til leiebilen og bygget er utstyrt med heis. Den er elegant innredet med lyse farger, og kan friste med en romslig og møblert terrasse. De nærmeste strendene er å finne i Atrani og i Castiglione på Lido di Ravello.

Toromsleilighet med 2/3 senger (m/ terrasse & havutsikt)
- Leiligheten består av en stue med tv, spiseplass, sovesofa, kjøkken og utgang til den store, møblerte terrassen. Utover det finner dere et soverom med dobbeltseng og havutsikt, samt et bad med dusj, toalett og hårføner. Leiligheten er utstyrt med aircondition/varme.

Les mer om Terrazza Giada

Bestill terrasseleilighet i Atrani

La nedtellingen til deres dager i ferieparadiset på Amalfikysten begynne. Se frem til frokost på den luftige terrassen med spektakulære utsikter som bakteppe, og et hav av kulturelle opplevelser langs denne spennende kystlinjen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 
search map