Feriebolig i Atrani på Amalfikysten

Terrazza Chiara

 
Terrazza Chiara er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Chiara er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Atrani her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

En familie eller to par kan ikke bo på et mer autentisk sted enn her i Terrazze Chiara på Amalfikysten.

Atrani, Amalfi og parkeringsmulighetene

Det er ikke mulig å parkere ved leiligheten i Atran, men det finnes en parkering i en garasje (mot betaling) i Amalfi. Via en sti kan man gå mellom de to byene (ca. 500 meter.). I rolige Atrani finner du et par restauranter og barer/kafèer og i den mer hektiske nabobyen Amalfi er utvalget noe større. Kort avstand fra leiligheten ligger Atranis lille hyggelige strand og du kan alltids benytte deg av bussene langs kysten mellom kystbyene. Bussholdeplassen er lett å nås fra leiligheten.

Les mer om Terrazza Chiara

Treromsleilighet med 4 senger (med terrasse og havutsikt):
-Leiligheten er hjemmekoselig innredet med pynt og består av en kombinert stue/spisestue med bord, stoler og sofa, et stort godt utstyrt kjøkken med ovn og fryser. Her er det to soverom med dobbelseng samt bad med toalett og dusj. Fra stuen kommer du deg til den flotte, møblerte terrassen som er delvis overdekket av en bambustak for å gi skygge. OBS: Det er ca. 160 trappetrinn fra byen til leiligheten.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Chiara

Les personlige anmeldelser av Terrazza Chiara som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Chiara. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Terrazza Chiara

Bedømmelse av Terrazza Chiara

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Chiara

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Chiara

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Chiara

Les mer

Eva og familien fra Oslo i Norge boede på Terrazza Chiara i Atrani fra d. 1. til d. 5. april 2012.

Vi hadde noen flotte dager i lille, sjarmerende Atrani fra den 1. til den 5. April 2012.
Representanten fra det lokale utleiekontoret var glid, hyggelig, informativ og imøtekommende.
Leiligheten egnet seg godt for en familie på fire, det var greie fasiliteter og den var bra utstyrt. Vi savnet dog en brødrister og en vannkoker. I og med at det fremdeles var kjølig om natten kunne vi også godt tenkt oss noen varmere dyner. Dette er for bagateller å regne.
Alt i alt er vi meget godt fornøyde og vi kan med glede anbefale stedet og leiligheten til andre. Vi kommer gjerne igjen.

Man sovner til lyden av bølger som skvulper mot stranden langt der nede og man nyter lange gode frokoster (morgenmad) på terrassen med en uforglemmelig utsikt. Slikt gir gode minner å ta med seg hjem til det kalde nord.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Chiara

Les mer
 
search map