Hotell i Atrani på Amalfikysten

Hotel Palazzo Ferraioli

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Amalfikystens hemmelig perle

Hvis du har hatt gleden av å besøke fiskerlandsbyen Atrani, som ligger i en kløft ved havet og bare noen få meter fra Amalfi by, er jeg sikker på at du har mistet hjertet ditt for alltid. Atrani er faktisk noe helt for seg selv. Det har klart å beholde sin autentisitet i en slik grad at det har blitt kåret til en av de best bevarte landsbyene i Italia - en gruppe som heter "I Borghi piu belli d'Italia". Byen har i mange år vært en godt bevart hemmelighet, for går kystveien går ikke gjennom byen, men over den, derfor var det inntil for få år siden ikke mange som engang la merke til det lille paradiset når de bokstavelig talt kjørte over byen.

Her bor du ved siden av de lokale

I dag er Atrani fortsatt en skjult perle, men det er kommet på verdenskartet som en av de stedene du definitivt bør besøke mens du er på Amalfikysten. Den lille torgplassen kan du skrive bøker om, og det har vært bakteppe i mange filmer og TV-programmer. I tillegg til å være byens torg, fungerer det også som en stue for byens familier, fordi det er der folk møtes, og her leker barna. I dag er det flere kaféer og små restauranter på torget, slå deg ned med et godt glass vin og la deg bli forført av den koselige atmosfæren i den lille byen.

Les mer om Hotel Palazzo Ferraioli

Historiens vingesus med Amerikansk berøring

Atrani har så langt bare et enkelt hotell, så det er ikke mange turister du møter når mørket faller på, selv om utleie av private leiligheter også har blitt en del av byens inntekter. Hotellet er innredet i det gamle herskabspalasset Palazzo Ferraioli, som ble bygget av familien Ferraioli på slutten av 1800-tallet, der kun det beste var godt nok. En av familiens brødre emigrerte til USA, og de to andre etterlot seg ingen familie, derfor gikk familiedynastiet i oppløsning. Stedet ble overtatt av familien Lucibello, som er de nåværende eierne. De valgte å innrede det gamle palasset i stor respekt for den opprinnelige familien, men også for å legge til en super moderne berøring i referanse til den delen av familien som emigrerte til USA, derfor er rommene blant annet oppkalt etter ulike filmstjerner. Som allerede nevnt, er hotellet et sant kultursammenstøt hvor nytt møter gammelt. De opprinnelige eierne ville ikke kunne gjenkjenne mye mer enn det ytre rammeverket i det vakre palasset, som har en dominerende posisjon i den lille byen med bare 1000 innbyggere.

Nyt den fantastiske utsikten fra takterrassen

Palazzo Ferraiolis er et hotell for voksne. Med andre ord, barn kan ikke leve her. Palazzo Ferraiolis har en liten resepsjon, en koselig bar og en sittegruppe, som er holdt i svært moderne stil. Det er også en frokostsal hvor du kan ta dagens første måltid samt et spa- og velværesenter "Nel Blue", hvor du kan bestille ulike typer behandlinger og massasje, men også badstue. Hotellets hovedattraksjon er utvilsomt den store takterrassen, som er møblert med solsenger og parasoller, bord og stoler samt en koselig bar som er åpen i sommersesongen. Utsikten fra terrassen er helt fantastisk, og uten tvil en av de beste på hele Amalfikysten.

En labyrint by med mange trapper

Husene i Atrani ligger veldig tett, ettersom de er presset inn i en liten dal og oppover åssidene, for å kommer til hotellet må du være forberedt på å bestige et betydelig antall trapper, du har derfor ingen mulighet til å å kjøre til døren. Du kan følge skiltene til Amalfi fra torget og det er også tegn til Palazzo Ferraioli. Det tar bare noen få minutter å gå til byens sjarmerende torg og lille strand, men du må beregne litt lengre tid å gå opp. Når du har kommet inn på hotellet, er det en heis, men Palazzo Ferraioli kan derfor på ingen måte anbefales for funksjonshemmede. Du kan imidlertid få hjelp til å transportere bagasjen din hvis du tar kontakt med resepsjonen ved ankomst. Hvis du ankommer med bil, er det mulighet for å parkere i den store garasjen Luna Rosa (mot avgift), som er sprengt inn i fjellet mellom Atrani og Amalfi, og derfra tar det ikke lang tid å gå til hotellet ettersom byene bare ligger noen få hundre meter fra hverandre. Visste du velger å reise med offentlig transport, stopper busser mellom Salerno og Amalfi på broen over Atrani.

Rom med utsikt og komfort

På Palazzo Ferraioli er det bare 25 rom i ulike kategorier, som er innredet i moderne stil og med all den komfort du kan forvente fra et 4-stjerners hotell. Hotellets standardrom har ingen havutsikt, men selvfølgelig har du muligheten til å nyte utsikten fra felles takterrassen. Du vil ikke angre hvis du velger et rom med utsikt over byen og havet, for utsiktene til Atrani blir du aldri lei av, og vi vil våge å si at det er en av Amalfikystens beste. Alle rommene har minst aircondition, satellitt-TV, minibar, safe, wi-fi (fungerer ikke alltid like godt i Atrani) og bad med toalett, dusj eller badekar og hårføner. NB. Dette hotellet er bare for voksne.

Les om rommene på Hotel Palazzo Ferraioli

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Palazzo Ferraioli

Les personlige anmeldelser av Hotel Palazzo Ferraioli som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Palazzo Ferraioli. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Hotel Palazzo Ferraioli

Superbra!

Vi er kjempefornøyde med vårt opphold i Atrani og på Palazzo Ferraioli. På hotellet var det et veldig hyggelig og serviceinnstilt personale. Vi likte Atrani så godt da det var roligere der, men fremdeles så nært Amalfi.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Palazzo Ferraioli

Les mer

Bedømmelse av Hotel Palazzo Ferraioli

Les mer

Bedømmelse av Hotel Palazzo Ferraioli

Les mer
 
search map