Feriebolig i Ascea Marina i Campania

Oliveto a Mare

Pris fra pr. pers
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Oliveto a Marei ligger i en liten gate mellom Ascea Marinas hovedvei og den gode og brede sandstranden. Her bor du altså på den riktige siden for å gå de 20 - 30 meterne som skiller deg og dine barn fra stranden.

Gjestfrihet og god service

Cilentos folk har en naturlig gjestfrihet, som hører til kulturen, som merkes tydelig når man beveger seg i dette vakre naturreservatet. På Oliveto a Mare kombineres dette med en profesjonell tilgang, som gjør ferien mer behagelig. Maria Federica og Roberta snakker engelsk og tysk og vært utenfor sin fødeby for å utdanne seg innenfor bransjen før de gikk i gang med dette prosjektet. Fra velkomst til avreise vil du kunne få nyttige råd til innkjøp, spising og utflukter, som passer for deg og dine medreisende.

Les mer om Oliveto a Mare

Ikke kun badeferie

Bilen er nødvendig for å kunne få det maksimale ut av ferien i dette området. Blandt kystbyene anbefaler vi et besøk i Acciaroli, San Marco og Santa Maria di Castellabate. På skråningen bak ved kysten er det verdt å gå rundt vilt i Castellabates vakre sentrum og Pisciotta som virkelig har en vakker utsikt over havet. Palinuros klippe og fyrtårn danner et unikt landskap. Og husk også å besøke gravninger fra den antikke Velia, like ved Ascea, hvor den greske kulturen møter den etrusiske (det er den eneste greske byen hvor man har funnet en bue).

Velutstyrte ferieleiligheter

Det finnes i alt 28 leiligheter fordelt på 3 bygninger. Villa Mare, og Villa Olivo. Alle leilighetene råder over aircondition. Til felles bruk mot betaling er det vaskemaskin og tørketrommel. Det er wi-fi ved resepsjonen.

Les om leilighetene på Oliveto a Mare

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Terrazza Marinella

Amalfi, Campania

Steel House di Zio Cristoforo

Casal Velino, Campania

Anbefalinger for deg

Residenza Valverde

Cesenatico, Emilia-Romagna

Residenza Sport

Cesenatico, Emilia-Romagna

Populært i Campania

search map