Feriehus og hoteller i Ascea Marina

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ascea Marina ligger på havfronten under bakken der hvor selve Ascea ligger. Her bor det halvparten av de innbyggere, som finnes i hele AScea kommune og det medfører til at flere butikker her enn i den eldre bydelen lengre opp bakken. Ned i Ascea Marina er det også en togstasjon hvor nesten alle tog mellom Napoli og Reggio Calabria stopper.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Det blå flagget

Byen har blitt tildelt flere ganger det ettersøkte blå flagget, som tildeles badeplasser og småbåthavner som oppfyller krav om rene strender og hav og også de gode badefasilitetene. Det er flere spisesteder hvor du kan nyte de gode ostene og kjøtt fra landet og hvis du heller vil ha fisk er dette et riktig sted ettersom havet foran er fult av fisker som bliver fisket opp hver dag. Natteliv er det ikke mye av, her kommer man mest for å slappe av og kjøre opp i Cilento naturreservatet.

Les mer om Ascea Marina

Mer enn en badeferie

Ankommer du med tog og vil komme deg rundt med offentlig transport, vil du lett kunne komme deg til Velia gravningene og bevege deg langs kysten til bla. Palinuro mot syd og Castellabate mot nord. Gåturer og vandring vil heller ikke være umulig og også med bil kan du benytte deg av sjansen til å kjøre helt opp i fjellene hvor utsikten er helt fantastisk (turen til Monte Gelbison og San Severino di Centola anbefales), og på den andre siden av fjellene til Padula, hvor du kan tilbringe en vakker dag mellom den gamle byen Cosilinum, den middelalderlige sentrum og klosteret Certosa di San Lorenzo.

Sjul teksten
 
 
search map