Bes√łk Santa Maria Capua Veteres Amfiteater

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bli kjent med historiene og legenden

Ifølge historikere ble dette amfiteateret bygget et sted melllom det første og andre århundret på ruinene av et tidligere amfiteater. Senere tok Capaus Gladiatorskole over, og ifølge legenden var det her Spartacus startet det store slaveopprøret. Etter Romerrikets fall ble amfiteateret brukt som fort, og ble senere ødelagt av diverse kriger og opptøyer. De skiftende herskerene i området gjenbrukte byggematerialer som marmorsøyler og -blokker, bly og kobber i oppførelsen av andre bygninger i området, bl.a. det normanniske slotted, domkirken og flere av palazziene i byen Capua.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Dra på dagstur til amfiteateret

For de historieinteresserte blant dere er amfiteateret i Santa Maria Capua Vetere definitivt verdt et besøk. Beliggenheten kun 40 km fra Napolis sentrum gjør stedet til et opplagt utfluktsmål dersom dere er på storbyferie i Napoli, eller trenger litt variasjon fra sol og strand. Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter om tips og hjelp.

 
search map