Påskeferie på Amalfikysten

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Amalfikysten er et yndet reisemål året rundt, og spesielt om våren da den vakre kystlinjen allerede kan friste med sommerlige temperaturer. Tilbring påskeferien her og få muligheten til å ta årets første dukkert ved en av de mange små strendene eller fra et klippefremspring. Spis frokost i det fri, og nyt gjerne kveldene utendørs også - kanskje med en lett jakke for sikkerhets skyld.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Påskeferie på Amalfikysten betyr avslapning, kultur, vårsol, duften av Middelhavet og bevegelsesfrihet - for det er ikke like stor rift om parkeringsplassene så tidlig på året. Det er generelt sett mer plass på kystveien på denne tiden av året, og det vil også være lettere å få tilgang på de populære hotellene, ferieleilighetene og villaene. Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd angående overnattinger på Amalfikysten i påskeferien. Vi har over 15 års erfaring med reiser i Italia og hjelper dere gladelig med å realisere drømmepåsken.

 
 

Anbefalinger for deg

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Torre Paradiso

Minori, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Campania

search map