Amalfikysten, Campania Amalfikysten: Rett ved alt – og samtidig meget langt unna…

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Den flotte Amalfikysten har alltid hatt en magisk tiltrekningskraft på reisende fra hele verden, og de første skandinaverne kom hit på 1800-tallet. Stort sett eksisterte ikke veiene, og de fleste kom seilende i større eller mindre båter og transporterte seg rundt mellom de små byene på esler og muldyr. Dyrene er her fremdeles, og benyttes på alle stier og trapper som knytter de minste stedene med kysten -steder som turistene har oppdaget mer og mer gjennom de seneste årene-.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

En ferie på Amalfikysten kan gjøres på mange måter. De fleste nøyer seg med å se Positano -den berømte domkirken i Amalfi-, og har de litt mer tid, så stopper de kanskje i fjellbyen Ravello. Ikke et vondt ord om det, men for dem som har lyst -og mot- til å gå andre veier enn alle andre, kan man vente seg en helt uforglemmelig opplevelse bare et stenkast fra de horder med turister som daglig kommer til Amalfikysten i store busser. Her finnes mange hyggelige småbyer både ved kysten og i fjellet som ennå ikke har sett turister, og hvor man kan sitte som en konge blant de lokale og nyte minneverdige måltider mens verden glider stille og rolig forbi.

Hvor man bor er meget personlig og individuelt spørsmål. Noen har lyst til å bo side om side med de berømte filmstjernene i Positano. Andre vil heller møte den lokale bonden og hans familie når de går ut av døren. In-Italia tilbyr begge muligheter, så det avhenger kun av temperament og lommebok.

Et godt forslag kan være et meget flott beliggende hotell ved kysten, samt et hyggelig familiedrevet hotell i en av de små fjellandsbyene som er et godt utgangspunkt for kortere spasserturer i området.

Hotel Le Terrazze i Conca dei Marini: er et hotell for livsnytere. Familien Esposito-Prudente overtok og renoverte bygningen til hotell i 1988, og de står for den daglige driften.

Alle gjestene bor på rom med balkong eller terrasse med en forbløffende havsutsikt og kan spise deres frokost på en fantastisk fellesterrasse. På hotellet kan man nyte fred og ro, samt Amalfikystens flotteste kyststrekning samtidig med at de klassiske byene ligger rett rundt hjørnet.

Albergo Zi' ntonio i Scala: kunne kalles Amalfikystens balkong. Her bor man i utkanten av den lille fjellbyen Scala, ca 360 m.o.h., med en av de beste utsiktene på hele Amalfikysten.

I tillegg til utsikten -som er verdt hele reisen-, så bor man på et ekte og hjemmekoselig hotell, hvor servicen er familiær, maten velsmakende og stilheten en fornøyelse for sjela.

Her er man rett ved alt, og allikevel uendelig langt unna....

 
Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

Due Relais

Vietri sul Mare

Hotel Cristina

Sant' Agnello

search map