Anmeldelser av Villa Felice Relais

Du kan benytte den nærliggende bassenget Nereidi mot betaling
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Villa Felice Relais

Les personlige anmeldelser av Villa Felice Relais som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Felice Relais. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Januar 2009
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen
Dag og hendes rejsefælle fra BERGEN i Norge boede på Villa Felice Relais i Amalfi fra d. 13. til d. 19. oktober 2007.

Vår tur ble meget vellykket! Amalfi og Villa Felice svarte så absolutt til våre forventninger! Vi var også heldig med været; det var varmt og solfyllt under hele vårt opphold på Sorrento-halvøyen. Takket være leiebil under oppholdet fikk vi se flere fantastiske steder. Vi kan jo nevne den nydelige landsbyen Ravello som ligger ca. 300 m over Amalfi. Det var jo bare helt ubeskrivelig vakkert og med en utsikt vi knapt har sett maken til. Når vi så i tillegg fikk oppleve en båttur til berømte Capri med tur til øyens høyeste punkt , og en vandring i Pompei siste dagen før hjemreisen, så kan man vel tenke seg at vi har fått mange verdifulle minner med oss hjem.

Om vi kunne ønske oss noen forbedringer vedr. oppholdet: Villa Felice hadde kanskje vært tjent med å være noe flinkere til å ha noe skriftlig informasjon/brosjyrer om for eksempel båt-turer, hvilke steder man kunne ta turene fra, anbefalte steder å besøke, gode spisesteder osv. Betjeningen var vennlige og gav ellers god service. Noe bedre i engelsk kunne man kanskje forvente av vertskapet, men vi skal vel heller ikke skryte på oss å være språk-eksperter selv!

Om vi skulle planlagt denne turen en gang til, ser vi et stort økonomisk (og kanskje også miljømessig) poeng i å kombinere bruk av fly med tog i stedet for å bare bruke fly. I dagens marked kan man få rimelige turer mellom norske byer og for eksempel Pisa/Firenze. Herfra er det togforbindelse med Napoil. Vi brukte faktisk 12-14 timer på reisen fra Napoli til Bergen og måtte bruke 3 forskjellige fly. Jeg tror faktisk det i tillegg til sparte penger, også ville tatt kortere tid å ta toget internt i Italia på hjemreisen. Vi måtte bytte flyplass i Milano (Linate/Malpensa). Det var ganske mye jobb å innhente informasjon om transporten mellom de to flyplassene ! Heldigvis gikk alt veldig bra, og vi sitter igjen med, som nevnt tidligere, mange vakre minner fra vår tredje tur til Italia på kort tid. Det blir ikke den siste !

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Oktober 2007
Antall reisende 2 voksne
Navn

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map