Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Villa Felice Relais

Du kan benytte den nærliggende bassenget Nereidi mot betaling Du kan benytte den nærliggende bassenget Nereidi mot betaling Du kan benytte den nærliggende bassenget Nereidi mot betaling
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Den autentiske Amalfikyst-opplevelsen

Amalfikysten er et av de mest populære turistområdene i hele Italia, og det skyldes først og fremst den guddommelig vakre naturen, men også de mange, hyggelige småbyene langs kysten. Men vil du oppleve den "ekte" Amalfikysten må du opp i fjellene der livet går sin vante gang slik det alltid har gjort, og der du møter gjeterne med saueflokken, og de mange muldyrene som trofast transporterer byggematerialer rundt i fjellene. Det er også her du møter alle de lokale som naturligvis også bor i området, og det er her du finner de gode restaurantene der du kan spise godt til en brøkdel av hva det koster i byene langs kysten.

Bo i en gammel herskapsvilla

Frem til 2003 var Villa Felice Relais en privat villa som tilhørte pianisten Antonio Porpora-Abastasio. Det gjør den fremdeles, men familien har flyttet og hjemmet deres er nå omgjort til et eksklusivt, lite hotell med kun 11 rom. Villaen har vært i familiens eie i flere generasjoner, og Antonios bestefar var en av de lokale adelsmennene. Han giftet seg med en av den engelske dronningens hoffdamer - en historie som er som hentet fra et eventyr. Villaen er innredet som et moderne hotell i minimalistisk stil.

Les mer om Villa Felice Relais

Beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet


Villa Felice Relais er enhver eiendomsmeglers våte drøm, for en bedre beliggenhet og ikke minst utsikt skal man lete veldig lenge etter. Fra villaens store terrasse får du en helt eventyrlig panoramautsikt over Amalfikysten, Middelhavet og byen Amalfi i det fjerne. I dag benyttes terrassen som restaurant, og å spise under den stjernespekkede kveldshimmelen er en opplevelse du sent kommer til å glemme.

Fotturer i særklasse

Villaen har 4 etasjer og er derfor ikke egnet for bevegelseshemmede da den ikke har heis. Det er en liten resepsjon (2. etg), flere oppholdsrom med internettpoint, bar, restaurant og to store fellesterrasser med utsikt over Amalfikysten. Det er gratis parkering i tillegg til at lokalbussen som forbinder Amalfi (ca. 15 minutters kjøring) med nabobyen Pogerola (ca. 5 minutters kjøring) stopper rett utenfor døren, og går fra tidlig om morgenen til midnatt. Det går også en pendelbuss til Amalfi noen ganger om dagen. Du kan også velge å gå rundt i fjellene og ned til byene på kysten, noe som har blitt utrolig populært de siste årene. Mange av Amalfikystens turstier starter rett utenfor døren og Villa Felice Relais ligger faktisk på stien som heter "Salita Tuoro" i den lille bydelen Lone.

Prøv de gode, lokale spisestedene

Går du en tur opp langs veien eller tar lokalbussen kommer du til den lille byen Pogerola. Den ligger ved enden av en blindvei og her kommer det hverken turister eller italienere forbi med mindre de har gått seg ville eller er ute på fottur. Det har mange fordeler, for det betyr bl.a. at Pogerola har noen svært gode spisesteder som absolutt er verdt et besøk. Prøv f.eks. å spise hos Domenico på Restaurant La Cappannina, der du får en fantastisk utsikt mot Ravello. Her serveres det lokale spesialiteter, ofte med råvarer som Domenico har dyrket i hagen eller funnet ute i fjellene. Om kvelden serverer han også en god, hjemmelaget pizza som nesten er verdt hele reisen i seg selv.

Et paradis for badeløver

Selv om Villa Felice Relais ligger i fjellene er det flere muligheter for å ta en skikkelig badeferie her. Hotellet har en avtale med en av de beste strendene på Amalfikysten der du får spesialpris, og du kan kjøre dit med lokalbussen eller hotellets pendelbuss. I olivenlunden rett overfor hotellet finner du en av Amalfikystens mest eksklusive svømmebasseng som har fått navnet Nereidi. Bassenget er 8 x 25 meter stort og kan benyttes til spesialpris. Fra bassenget får du samme gode utsikt ned over kysten som fra hotellet, og det er naturligvis også en bar der du kan kjøpe forfriskninger og lette anretninger. Vi gjør oppmerksomme på at bassenget kan være stengt i forbindelse med private arrangementer, for det er meget populært å benytte det i forbindelse med bryllup.

Rom med utsikt

Det er flere forskjellige romtyper. Standard-rommene som ligger i første eller andre etasje, og Superior-rommene som ligger i henholdsvis tredje og fjerde etasje via en utvendig trapp. Standard-rommene har begrenset havutsikt og vender ut mot en vei med lokaltrafikk, mens Superior-rommene er større og har utsikt over havet. Alle rommene er pent, men enkelt innredet og har satellitt-tv, telefon, aircondition, safe, minibar og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar.
Villa Felice Relais har blitt populært på rekordtid, og da det kun er noen få rom her bør du være ute i god tid hvis du vil sikre deg plass.

Les om rommene på Villa Felice Relais

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map