Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Villa Adriana B&B

 
Villa Adriana B&B er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Adriana B&B er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Amalfi her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I den grønne Mølledal med utsikt til fjellene, ligger den lille bed & breakfast Villa Adriana, nær hovedgaten i den nordlige delen av Amalfi byen. Det tar ca. 10 minutter å gå til stranden, velger du å bo her, er det viktig at du er forholdsvis god til å gå. Du er nemlig nødt til å bestige en rekke trapper for å komme til hybelen, og trapper er det rikelig av i Amalfi, selv om hovedgaten er relativt flat.

Gå deg vill i de sjarmerende gatene

Når du går opp gjennom byen fra Domkirkeplassen, vil det trolig slå deg at Amafi faktisk er en relativt liten by, selv om det er lett å miste retningen i de små og ofte overdekkede smug som utgjør byens gater. Langs hovedgaten er det et stort utvalg av butikker som selger alt fra suvenirer til lokale råvarer med en overvekt av sitroner. Du blir selvsagt nødt til å prøve den lokale sitronsnapsen Limoncello, som finnes i flere forskjellige smaker og styrker.

Turer i Mølledalen

Amalfi har også et godt utvalg av både kaféer og restauranter, og flere har utsikt over sjøen. Velger du å sitte foran domkirken, bør du være oppmerksom på at prisene tangerer Markusplassen i Venezia, men samtidig får du god underholdning for pengene. Hvis du tilhører de aktive, kan vi også anbefale en tur i Mølledalen med sine mange sitrontrær og nedlagte papirfabrikker. Dette er også her du kan besøke det gamle papirmuseumet og få et fascinerende innblikk i byens historie.

Start dagen i solen

Det beste med Villa Adriana er den store takterrassen hvor det er bord, stoler, solsenger og parasoller med utsikt til de vakre fjellene. I sommersesongen kan du spise frokost på terrassen mens du nyter utsikten. Her serveres en kontinental frokost med et begrenset utvalg av både søte og velsmakende produkter. Du kan nyte en espresso eller cappuccino fra baren, som er åpen mesteparten av dagen og som serverer småretter og forfriskninger. Hvis du kommer til Amalfi med bil, kan du ringe stedet ca. 1 time før ankomst, slik at de kan organisere parkering for deg, du bør forvente en pris på rundt 20 euro pr. dag. Det er gratis wi-fi på hele Villa Adriana.

Les mer om Villa Adriana B&B

Enkle, men komfortable rom

Villa Adriana er et lite, men koselig sted med bare 10 rom. Alle rommene har en liten balkong eller veranda. Rommene har klimaanlegg, satellitt-TV, safe, minibar, wi-fi og bad med toalett, dusj og hårføner.

Les om rommene på Villa Adriana B&B

Sjul teksten
 
 
search map