Feriebolig i Amalfi på Amalfikysten

Terrazza Rotonda sul Mare

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Få det bekvemt i denne ferieleiligheten i andre etasje med aircondition, vaskemaskin, tv og mange andre moderne fasiliteter. Den er lys, romslig og pent innredet med et nordisk preg. Det perfekte utgangspunktet for deres uforglemmelige ferie ved Amalfikysten.

Start dagen med en deilig frokost på balkongen, bestående av lokale råvarer og ferske brød fra en av nærbutikkene. Rask med dere solkremen og håndklærne og tilbring late dager på stranden rundt hjørnet – eller utforsk den storslåtte katedralen og de stemningsfulle smauene i Amalfi. Kjenn eventyrlysten kalle og hopp ombord på fergen til øya Capri, og nyt et uforglemmelig måltid i solnedgangen før dere vender snuten hjemover til den svale leiligheten. Finn bussholdeplassen ved havnen og la de lokale bussene frakte dere til flere av Amalfikystens skatter – som den unike fjellandsbyen Ravello med sine praktfulle villaer og klassiske musikkfestival, eller den innbydende kystbyen Positano med fargerike murhus stablet oppå hverandre i fjellsiden. Forelsk dere i det billedskjønne landskapet der frodige sitronlunder sammenflettes med skarpe klipper og asurblått hav.

Les mer om Terrazza Rotonda sul Mare

Bestill deres sentrale oase

Amalfi er den perfekte byen å bo i for å få oppleve en av Italias vakreste kystlinjer, og Terrazza Rotonda sul Mare er den perfekte basen å kunne returnere til og hvile hodet og kroppen etter inntrykksfulle dager i solen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Marinella

Amalfi, Campania

Terrazza Rubino

Atrani, Campania

Terrazza Masaniello

Atrani, Campania

Anbefalinger for deg

Torre Paradiso

Minori, Campania

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Terrazza La Perla

Amalfi, Campania

Populært i Campania

search map