Anmeldelser av Terrazza Marinella

 
Terrazza Marinella er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Marinella er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Amalfi her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Terrazza Marinella

Les personlige anmeldelser av Terrazza Marinella som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Marinella. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.
Rune og rejsefæller fra Asker i Norge boede på Terrazza Marinella i Amalfi fra d. 10. til d. 17. juli 2010.

Generelt hadde vi en fantastisk uke på Amalfikysten.

Har I været glade for byen og området?
Amalfi by var en pulserende og trivelig by for shopping, rekreasjon og bespisning. Veiene på denne kyststrekningen var veldig smale og med mange svinger. Vi var glade for ikke å kjøre bil.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Vi var glade for å bo på "toppen" av byen. Fra vår terrasse hørte vi ikke støyen fra den travle og trange hovedgaten. Vi fikk i tillegg en god del trim, det var 156 trappetrinn fra hovedgaten opp til takterrassen. Den er altså ikke like tilgjengelig for alle typer mennesker.

Har I tips til de næstkommende?
Det beste er å bruke båt og buss når man skal forflytte seg på kysten. Det er veldig vanskelig og dyrt med parkering og veldig smale veier selv for en nordmann. De smale veiene gjør at vi ikke anbefaler gå- og sykkelturer. Gå kan man gjøre på stiene i åssiden.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Vi har fått en fantastisk service fra dere samt de to søstre i L'altra Costiera. Leiligheten passet oss utmerket, med en terrasse som vi ble veldig glade i.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2010
Antall reisende 4 voksne
Navn
Arild og rejsefæller fra Heggedal i Norge boede på Terrazza Marinella i Amalfi fra d. 31. maj til d. 7. juni 2008.

Turen forløp helt perfekt både hva gjelder selve reisen, transfer, koordinering/mottagelse i Amalfi av In-italys representant såvel som leiligheten, som var akkurat slik vi ønsket det. Topp beliggenhet og flott standard men en av Amalfis beste takterrasser. Vi er i det hele svært fornøyd med turen, og ikke minst den gode service og tette oppfølging fra In-italy sin side på våre henvendelser for å "komponere" denne turen.

Av steder vi besøkte fra Amalfi kan nevnes Pompeii, Vesuv, Ravello (med Villa Cimbrones vakre hageanlegg og vanvittige utsikt). Fra Positano besøkte vi Smaragdgrotten(ca 2 timer) og Capri (dagstur). Disse stedene tilbys det turer til fra flere operatører, og det trengs ikke å planlegges på forhånd. Alle disse stedene er svært severdige. Dette synes vi var passe med utflukter for en 12 dagers tur, helt greit med noen dager hvor man bare slenter rundt, sitter på terrassen og er på stranden. Det er også greit å ta seg fram med off. kommunikasjon.

Mattips:
Det er masse god italiensk mat. Den beste maten fikk vi på små familiedrevne retauranter hvor eieren signaliserer at "restauranten er mitt liv". Husk at Italienerne alltid serverer maten i tre omganger + dessert, dvs. at om ikke alle bestiller forrett må de som ikke har bestilt vente til forretten er over. Bestiller noen i føglet både forrett (antipasti) og "primi piatti" blir det lenge å vente på maten for den som evt. kun har bestilt hovedrett!

Forrettene er de spesielt flinke på, anbefaler spesielt: Brasaiola(mørk skinke) med ruccola, parmesan og olivenolje, der er det full match mellom ingrediensene! Pastarettene er ofte nokså smakløse, velg fortrinnsvis noe mer spennende, men de gangene det fantes "hjemmlaget pasta" på menyen var de derimot svært gode. Pizzaen er nesten alltid god.

PS: Amalfi-kysten er rangert blandt de 10 vakreste kystveier i verden. Hele Amalfi-kysten er utrolig pittoresk (med Positano kanskje helt på topp i så måte), og det er så trangt om plassen at turismen ikke har klart å ødelegge det intime preget. Jo, mindre byer, dess mere lokalt/opprinnelig preg. Her er det bare å velge..

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Mai 2008
Antall reisende 4 voksne
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode September 2008
Antall reisende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen
Liv og rejsefæller fra Stabekk i Norge boede på Terrazza Marinella i Amalfi fra d. 31. marts til d. 7. april 2007.

Vi hadde en utrolig fin tur. Leiligheten var veldig bra, men det burde stå et sted at det var fryktelig mange trapper opp til leiligheten og at terrassen lå enda en etasje høyere. Det er et ubeskrivelig vakkert område og vi ønsker oss ned dit igjen. vi er veldig fornøyd med oppfølgingen fra deres side og har absolutt ingenting å klage på. Vi bruker dere gjerne igjen.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Mars 2007
Antall reisende 4 voksne
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2006
Antall reisende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map