Feriebolig i Amalfi på Amalfikysten

Terrazza Marinella

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Denne lyse og flotte ferieleiligheten ligger sentralt til i Amalfi, og sprer seg over 2 etasjer. Tilbring kvalitetstid med familien i den luftige stuen eller på den utsøkte takterrassen, der dere er omringet av flotte utsikter og kan avkjøle dere i friluftsdusjen.

Gå ned de 120 trappetrinnene til gatenivå (ingen heis, så vær forberedt på litt ekstra trim) hvor flere kaféer, restauranter og butikker ligger og bare venter på et besøk fra dere. Beundre den storslåtte katedralen Sant’Andrea og la dere rive med av folkelivet på plassen Piazza Duomo. Rask med dere luftmadrassene og solkremen og tilbring late dager på stranden, gjerne med fersk frukt og kalde leskedrikker i kjølebagen – eller kjøpt fra en av de nærliggende kaféene. Parkeringsplass til leiebilen kan være vanskelig å finne i høysesongen, men ikke umulig nede ved havnen mot betaling. Vi anbefaler likevel de lokale bussene som går jevnlig fra havnen i Amalfi til de fleste sjarmerende byene langs Amalfikysten; nyt utsikten underveis og utforsk Positano, Minori, Ravello og mange flere trivelige steder. Hopp også ombord fergene som går fra Amalfi – hva med en tur til øya Capri og et besøk i den berømte Grotta Azzura? Returner til den svale leiligheten deres og nyt en hjemmelaget lunsj på takterrassen etter å ha handlet lokale råvarer på nærbutikken.

Les mer om Terrazza Marinella

Føl dere som hjemme i Terrazza Marinella
Bo i toppetasjene i dette stemningsfulle bygget fra 1800-tallet, i en lys leilighet med klassisk Middelhavs-dekor. I første etasje av leiligheten blir dere møtt med en stor stue med sofa og spisebord, et kjøkken, to soverom (begge med dobbeltseng) og et bad med toalett. I andre etasje finner dere et enkeltsoverom med en-suite bad med dusj, samt utgangen til takterrassen som har en hage, møbler, utendørs dusj og flott havutsikt. Føl dere komfortable med moderne fasiliteter som aircondition, tv, oppvaskemaskin og vaskemaskin.

Bestill deres sentrale familieleilighet i Amalfi

Gjør dere klare til å nyte Italias vakreste kystlinje med Terrazza Marinella som deres sentrale base. Utforsk det flotte landskapet, og tilbring kvalitetstid sammen på den utsøkte takterrassen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazzo Papavero

Atrani, Campania

Terrazza Giada

Atrani, Campania

Torre Paradiso

Minori, Campania

Anbefalinger for deg

Palazzo Vingius

Minori, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Torre Paradiso

Minori, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map