Feriebolig i Amalfi på Amalfikysten

Terrazza La Perla

 
Terrazza La Perla er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza La Perla er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Amalfi her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Leiligheten ligger sentralt i Amalfi og man kan ikke unngå de mange karakteristiske trappene for å komme frem til beliggenheten 140 trinn over byens sentrum. Fra den 60 m² store terrassen er det en god utsikt til havet, byens tak og fjellene som omkranser byen.

Leiligheten er på 90 m² og er fordelt på to etasjer og er innredet med flotte, eldre møbler. På gulvene ser du vakre antikke flise dekorasjoner i blått og blomster.

Les mer om Terrazza La Perla

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (med terrasse og havutsikt)
- Nederst finner du to dobbeltrom, den ene mer privat bad med dusj samt et bad med dusj. I øverste etasje som ligger under taket og derfor med skrå vegger finner man en deilig åpen stue innredet med behagelige møbler, derav to sovesofaer, tv og utgang til en stor terrasse hvor du har en imponerende utsikt til havet og byen. I denne etasjen er det dessuten et kjøkken (med vaskemaskin) og en romslig stue.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza La Perla

Les personlige anmeldelser av Terrazza La Perla som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza La Perla. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Terrazza La Perla

Bedømmelse av Terrazza La Perla

Les mer

Bedømmelse av Terrazza La Perla

Flott utsikt over Amalfi by og vannet fra den deilige terrassen, men ikke for folk som ikke tåler trapper; 40 trinn opp til hoveddøren og ytterligere 90 trinn opp til leiligheten, så god trening for alle de flotte fotturene i området.

Les mer

Bedømmelse av Terrazza La Perla

Les mer

Bedømmelse av Terrazza La Perla

Les mer

Bedømmelse av Terrazza La Perla

Les mer
 
search map