Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Residence Mare Club

Residence Mare Club ligger rett ved havet Den private terrassen Inngangen Rommet Basseng på Grand Hotel Excelsior Terrassen på kafèen 180 graders havutsikt Utsikt fra den private terrassen
 
Residence Mare Club er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Mare Club er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Amalfi her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Mare Club er egentlig den private lido, som hører til det 4-stjerners hotellet Grand Hotel Excelsior, som ligger litt lengre oppe i skråningen nær den hyggelige landsbyen Pogerola (3,5 km herfra). Det er ca. 2 km til Amalfis historiske sentrum, og du har den flotteste panoramautsikten over Middelhavet.

Bo på den "riktige" siden av veien

Residence Mare Club ligger på en "riktige" siden av veien, altså mot havet og det er kun 3 rom i alt, der In-Italia har valgt den ene som har privat terrasse med havutsikt. Det er inngang direkte fra veien og du kommer straks inn til en liten bar som også fungerer som resepsjon. Det hører med en stor terrasse til baren som også er åpen for folk utenifra, men som pga. beliggenheten normalt ikke er overfylt med folk. Baren stenger kl. 17 hver dag.

Les mer om Residence Mare Club

Nyt stranden like nedenfor trappen

Stedets største attraksjon er, utenom utsikten, den fantastiske stranden som er en av områdets beste og som lett kan nås med heis. Denne tjenesten inkluderer også to solstoler og en parasoll og er gratis for In-Italia sine gjester, mens andre må betale. Stranden benyttes også av Hotel Excelsiors gjester samt andre gjester fra nærliggende hoteller. Om du velger å bo her kan du også benytte deg av bassenget og de andre fasilitetene på Hotel Excelsior. Transporten til og fra hotellet er gratis med hotellets minibuss som går mange ganger for dagen.

Du kan både komme med bil eller offentlig transport

Kommer du med bil kan du parkere gratis langs veien, men i høysesongen kan det være litt krevende å finne plass på dagen. Reiser du med offentlig transport er det bussholdeplass stort sett like utenfor døren. Du kan også benytte deg av Hotel Excelsiors minibuss til og fra Amalfi. Tidene finner du på en tavle i baren. Pga. beliggenheten like ut til veien, må du regne med å høre trafikken, men om natten er det som regel fredelig.
Frokostbufféten serveres hver dag på Hotel Excelsior, og som sagt kan du kjøre gratis frem og tilbake med hotellets minibuss, og utsikten fra restauranten er helt fantastisk.

Kun ett rom... med egen terrasse!

Rommet er pent, men enkelt innredet og det er en dobbeltseng på en liten repos, aircondition, tv, bad med dusj og en deilig, møblert terrasse med fantastisk utsikt.

Merk! Residence Mare Club er et lite anneks som tilhører 4-stjernes Grand Hotel Excelsior som ligger ca. 3,5 km herfra og det er her du sjekker inn hvis du kommer etter kl. 17. Ankommer du mellom kl 14 og 17 sjekker du inn direkte på stedet.

Sjul teksten
 
 
search map