Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Residence Mare Club

Residence Mare Club ligger rett ved havet Den private terrassen Inngangen Rommet Basseng på Grand Hotel Excelsior Terrassen på kafèen 180 graders havutsikt Utsikt fra den private terrassen
 
Residence Mare Club er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Mare Club er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Amalfi her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Mare Club er egentlig den private lido, som hører til det 4-stjerners hotellet Grand Hotel Excelsior, som ligger litt lengre oppe i skråningen nær den hyggelige landsbyen Pogerola (3,5 km herfra). Det er ca. 2 km til Amalfis historiske sentrum, og du har den flotteste panoramautsikten over Middelhavet.

Bo på den "riktige" siden av veien

Residence Mare Club ligger på en "riktige" siden av veien, altså mot havet og det er kun 3 rom i alt, der In-Italia har valgt den ene som har privat terrasse med havutsikt. Det er inngang direkte fra veien og du kommer straks inn til en liten bar som også fungerer som resepsjon. Det hører med en stor terrasse til baren som også er åpen for folk utenifra, men som pga. beliggenheten normalt ikke er overfylt med folk. Baren stenger kl. 17 hver dag.

Les mer om Residence Mare Club

Nyt stranden like nedenfor trappen

Stedets største attraksjon er, utenom utsikten, den fantastiske stranden som er en av områdets beste og som lett kan nås med heis. Denne tjenesten inkluderer også to solstoler og en parasoll og er gratis for In-Italia sine gjester, mens andre må betale. Stranden benyttes også av Hotel Excelsiors gjester samt andre gjester fra nærliggende hoteller. Om du velger å bo her kan du også benytte deg av bassenget og de andre fasilitetene på Hotel Excelsior. Transporten til og fra hotellet er gratis med hotellets minibuss som går mange ganger for dagen.

Du kan både komme med bil eller offentlig transport

Kommer du med bil kan du parkere gratis langs veien, men i høysesongen kan det være litt krevende å finne plass på dagen. Reiser du med offentlig transport er det bussholdeplass stort sett like utenfor døren. Du kan også benytte deg av Hotel Excelsiors minibuss til og fra Amalfi. Tidene finner du på en tavle i baren. Pga. beliggenheten like ut til veien, må du regne med å høre trafikken, men om natten er det som regel fredelig.
Frokostbufféten serveres hver dag på Hotel Excelsior, og som sagt kan du kjøre gratis frem og tilbake med hotellets minibuss, og utsikten fra restauranten er helt fantastisk.

Kun ett rom... med egen terrasse!

Rommet er pent, men enkelt innredet og det er en dobbeltseng på en liten repos, aircondition, tv, bad med dusj og en deilig, møblert terrasse med fantastisk utsikt.

Merk! Residence Mare Club er et lite anneks som tilhører 4-stjernes Grand Hotel Excelsior som ligger ca. 3,5 km herfra og det er her du sjekker inn hvis du kommer etter kl. 17. Ankommer du mellom kl 14 og 17 sjekker du inn direkte på stedet.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Mare Club

Les personlige anmeldelser av Residence Mare Club som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Mare Club. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 6 anmeldelser fra Residence Mare Club

Bedømmelse av Residence Mare Club

Les mer

Bedømmelse av Residence Mare Club

Les mer

Bedømmelse av Residence Mare Club

Les mer

Bedømmelse av Residence Mare Club

Les mer

Per Otto og rejsefælle fra Ulsteinvik i Norge boede på Residence Mare Club i Amalfi fra d. 5. til d. 12. september 2010, på Hotel Il Faro i Sorrento fra d. 12. til d. 16. september 2010 og på International Palace i Rom fra d. 16. til d. 19. september 2010.

Vi hadde en veldig fin ferie. 14 dager i ett av Italias vakreste område i et storsett praktfullt ver, var en virkelig flott ferie. Også de bestillingene vi hadde gjennom In italia var ok.

Residence Mare Club har en veldig fin beliggenhet for utflukter i Amalfi og området rundt. Det var en flott strand og lett tilkomst med heisen. Frokosten vi fikk servert der hver morgen var og veldig ok. Men det er litt synd at et sted med et slikt potensiale ikke kommer bedre til sin rett. Men noen få grep kunne residensen bli en virkelig residens: Nye utemøbler i stedet for et opprustent bord ville vere bra. I tillegg hadde stedet noen vitale mangler. Bl.a. virket ikkje air conditionen. Dette tok vi opp første kvelden, men ingen ting ble gjort. Dusjen har nesten ikke nok vanntrykk til å dusje i. Dette er vesentlige mangler som bør rettest opp for senere gjester som leier gjennom dere. I tillegg manglet der flere lyspærer da vi kom. Disse ble skiftet etter anmodning fra oss. In Italia sine konsulenter burde kanskje inspisert sine steder med jevne mellomrom for å se om standarden er god nok. Det kan den fort bli på Residence Mare Club med bare enkle grep.

Les mer

Bedømmelse av Residence Mare Club

Rommet var SVÆRT mangelfullt. Det var BARE kaldt vann, så vi måtte ta iskalde bad. Det stod at det ikke var kjøleskap, men det var der likevel. Det sies at det var frokost på rommet, det var det IKKE. Man måtte ta buss opp til det andre hotellet for å få gratis frokost. Det er også greit, men vi hadde forventet noe annet når man ble lovet noe annet.
Bussen mellom Grand Hotel Excensior, vårt hotell (på stranden) og Amalfi by fungerte veldig bra og var veldig enkel å bruke.

På terrassen sto en slitt stol og et bord som var i ferd med å falle fra hverandre. I tillegg var utsikten nydelig, men støy fra veien der italienerne åpnebart tuter hver gang de skal rundt et hjørne, var voldsomt. Men utsiktene nydelig, men man følte seg litt innestengt på grunn av det to meter høye gjerde rundt terrassen.

Stranden var den absolutt beste.
Vannet var rent og deilig kjølig. Massene av stein på hele stranden gjorde at det var litt vanskelig å komme ned i vannet og opp igjen. Man sank og det krevde litt øvelse. Absolutt ikke for mennesker som er dårlig til bein.
Det var jo en steinstrand, men alt fungerte som det skulle, og det var et nydelig sted med masse solsenger, dusj for å skylle seg i, restaurant/bar, men et greit utvalg av mat, drikke, is, osv., toalett, WiFi, musikk i bakgrunnen og noen behjelpåelige livvakter som også var kelnere når når det var travelt i resturant.

Les mer
 
search map