Feriebolig i Amalfi på Amalfikysten

Quattro Passi

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Leiligheten består av et kjøkken med ovn og oppvaskemaskin, stue med spisebord, en dobbel sovesofa (passer best for yngre barn, helst under 12 år) og et vindu med utsikt over katedralplassen, et soverom med dobbeltseng med glassdør inn til stuen og et bad med dusj og toalett.

Nyt begivenhetsrike dager i Amalfi
Finn alt dere trenger rett rundt hjørnet fra leiligheten. Besøk den storslåtte katedralen Sant’Andrea, kjenn på folkelivet på piazzaen på dagtid, og legg merke til hvordan freden senker seg over plassen når solen går ned. Tilbring late dager på stranda og kos dere med deilige lunsjer i leiligheten etter en liten handlerunde på nærbutikken. La eventyrlysten ta overhånd og hopp på en av bussene som går bare et par metre fra leiligheten, og som frakter dere til de forskjellige spennende byene langs Amalfikysten. Eller stig ombord en av fergene ved havnen, og befinn dere på øya Capri før dere vet ordet av det. Returner til den trivelige leiligheten og slapp av før dere gjør dere klare til å utforske de italienske spesialitetene på en av de mange restaurantene i området.

Les mer om Quattro Passi

Bestill deres sentrale ferieleilighet

Gjør dere klare til å nyte Italias vakreste kystlinje med ferieleiligheten Quattro Passi som deres sentrale base. Utforsk det billedskjønne landskapet og forelsk dere i byene som klamrer seg til fjellsidene, pent dekorerte med velduftende sitronlunder og pastellfargede murvegger. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Giada

Atrani, Campania

San Pietro Residence

Maiori, Campania

Corte Marsigliese

Cetara, Campania

Anbefalinger for deg

Corte Marsigliese

Cetara, Campania

Residence Villa Casale

Ravello, Campania

Terrazza La Perla

Amalfi, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Campania

search map