Hotell i Amalfi på Amalfikysten

L'Antico Convitto

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Du kommer til å elske Amalfi

L'Antico Convitto ligger tilbaketrukket i sentrum av Amalfi, ikke langt fra stranden og domkirken. Selve Amalfi by er ikke særlig stor, men du kan likevel fort gå deg vill i de hyggelige små og smale gatene. Det er mange spennende, små butikker der du kan finne alt fra suvenirer til lokale produkter - som naturligvis inkluderer enhver tenkelig variasjon av sitronprodukter. Når du er her må du selvsagt smake Amalfikystens spesialitet; sitronsnapsen Limoncello. Det er mange hyggelige barer der du kan nyte en forfriskning, spise en lekker kake og se på folkelivet. Hvis du er av den aktive sorten kan vi anbefale en fottur opp i Mølledalen der du også kan besøke det interessante papirmuseet. Amalfi har en fin, liten strand, men den blir fort fylt opp i sommersesongen. Her kan du leie solsenger og parasoller, men det er også en offentlig strand der du kan ligge gratis på håndkleet ditt. Amalfi er et godt utgangspunkt for å utforske nærområdet, og vi anbefaler at du tar lokalbussen til både Ravello og Salerno, og fra havnen i Amalfi kan du seile til øya Capri. Skal du til Pompeii eller Vesuv vil vi anbefale deg å leie en bil, men gjør samtidig oppmerksomme på at parkeringsmulighetene er begrensede og veiene er smale.

Vennlig personale

Hvis du ikke er på utkikk etter ren luksus, og kan nøyes med begrenset service og fasiliteter, er L'Antico Convitto et godt valg. Selv om det er heis på stedet anbefaler vi helst dette overnattingsstedet til dem som er god til beins. Det vennlige personalet i resepsjonen hjelper deg med spørsmål og tjenester. På takterrassen kan du nyte tilværelsen og de naturskjønne omgivelsene på en solseng, og i sommersesongen kan du også nyte frokosten din i de samme, spektakulære omgivelsene. Alle rommene har gratis Wi-Fi.

Les mer om L'Antico Convitto

Tradisjonelle rom

Det er kun 11 rom på L'Antico Convitto. Rommene er tradisjonelt og enkelt innredet, og er utstyrte med aircondition, tv, safe og privat bad med toalett, dusj og hårføner.

Les om rommene på L'Antico Convitto

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map