Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Residence

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det perfekte stedet å utforske Amalfikysten

Hotel Residence ligger på kystveien i Amalfi bare noen skritt fra Domkirkeplassen og stranden. Amalfi by er relativt liten, men du kan lett gå deg vill i de trange, men veldig koselig smugene. Det er mange små butikker med suvenirer og lokale produkter, som bl.a. inkluderer et rikt utvalg av ting basert på de berømte Amalfi sitroner. Blant annet kan vi kan nevne sitronsnapsen Limoncello, som ikke er så uskyldig som den smaker. Det er et bredt utvalg av koselige barer hvor du kan nyte en drink, spise en kake og se på alt som som skjer i byen.

En spasertur på strandpromenaden er en god måte å slappe av på. Når du trenger å skifte luft, og det er mulig, for på sommersesongen er det relativt mange turister i sentrum i løpet av dagen, så vi kan anbefale deg en tur opp i Mølledalen med sine mange sitruslunder og papirfabrikker. Hvis du tilhører de aktive og setter pris på å gå, er det mange fine turer i de nærliggende fjellene. En av de mest spektakulære fotturer kalles Gudenes sti, hvor du har en av de beste utsikter i hele Italia.

Rett over hotellet ligger en liten strand som godt kan være pakket i sommersesongen og i helgene. Det er flere steder, hvor du kan leie solsenger, og det er også en stripe av stranden der du kan velge å ligge med håndkle. Selv om Amalfi i seg selv er en stor attraksjon, vil vi likevel anbefaler at du leier en bil for et par dager, dra på en organisert utflukt med de lokale bussene, for det er mange spennende ting å se i området. Blant annet kan vi nevne Sorrento, Napoli, Positano og selvfølgelig Pompeii og øyene Capri og Ischia.

Les mer om Hotel Residence

Den første på stranden!

Hotel Residence er et perfekt sted å bo. Frokosten serveres på utendørsterrassen, der du har fantastisk utsikt over havet og stranden. Ja, du kan faktisk sitte og plukke ut akkurat den plassen du ønsker på stranden senere på dagen, mens du nyter morgenkaffen. Til lunsj og middag er du omgitt av gode restauranter. I løpet av ettermiddagen kan du nyte en aperitiff i hotellbaren. De ansatte vil mer enn gjerne hjelpe deg med ulike bestillinger, turer eller spørsmål. Hvis du velger å komme til Amalfi med bil, bør du være oppmerksom på at det kan være vanskelig å finne en parkeringsplass. Vi anbefaler derfor at du parkere i det nærliggende parkeringshuset Luna Rosa mot betaling. Det er gratis wi-fi på hele hotellet.

En blanding av moderne og klassiske rom

Det er totalt 27 rom på hotellet i forskjellige kategorier. De er alle pent innredet og har en liten balkong (kan være fransk). Noen av rommene har utsikt over havet og kystveien (trafikkstøy kan forekomme) eller til Domkirkeplassen. Det er noen få rom med egen terrasse. Rommene har aircondition, minibar, satellitt-TV, wi-fi, safe og bad med toalett, dusj og hårføner.

Les om rommene på Hotel Residence

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map