Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Miramalfi

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hr. Mansi returnerte til Amalfikysten og begynte å jobbe med drømmen sin som det tok han 5 år å realisere. Resultatet kan du nyte i dag. Hans store stolthet er saltvannsbassenget. Fra det kan du kikke ut over kysten mot nord og sør. Vi trenger nok ikke å forklare hvorfor hotellet har fått navnet Miramalfi...

Amalfi er en stor attraksjon - og ikke uten grunn

Amalfi i seg selv er et deilig sted å være, men vi anbefaler at du leier bil en dag slik at du kan dra på eventyr til mange av de spennende severdighetene i nærheten. Innenfor komfortable dagsturer kan du komme deg helt til Sorrento, Napoli, Positano og naturligvis Pompeii. Øyene Capri og Ischia er heller ikke langt unna. Dette området har så mye å tilby at du lett kan glemme å slappe av på stranden eller ved bassenget. Hvis du vil ned på stranden kommer du deg dit på to måter: med heis eller via trappene. Heisen er skåret ut i klippene, og frakter deg hele veien ned. Bassenget er et annet flott sted der du virkelig kan slappe av. Som nevnt er det fylt med saltvann og har et soldekk hele veien rundt med en fantastisk utsikt. Her finner du solsenger, parasoller og strandhåndklær. Alt dette i tillegg til en bar som sikrer at du ikke behøver å bevege deg hele veien opp igjen når du vil ha noe godt å drikke. Ingen risiko for å bli dehydrert her... Det tar ca. 20 minutter å spasere inn til Amalfi sentrum, men du kan også benytte deg av Miramalfis shuttlebuss.

Storslått utsikt fra terrassen

Fra restauranten kan du også nyte en helt fantastisk utsikt. Hr. Mansi har sørget for at du uansett hvor du befinner deg på hotellet ikke behøver å gå glipp av et eneste øyeblikk av travelheten i Amalfi. Utenfor høysesongen kan du spise inne i restauranten som har glassvegger og aircondition, mens i de varmeste månedene kan du innta maten utendørs, der kjøkkenet serverer deilige, lokale retter. Om kvelden krever hotellet at du har langbukser på hvis du vil spise i restauranten.

Alle rom har havutsikt

Det finnes forskjellige romtyper å velge mellom, og alle i tillegg til enkeltrommene har balkong eller terrasse og havutsikt. Rommene er innredet og dekorert i klassisk stil, med et snev av Middelhavet, varmt og enkelt. Dobbeltrom (superior) og suitene har boblebad eller dusj. I de firemannsromene kan ekstra sengen være i køyeseng. Alle rommene har satellitt-TV, aircondition, minibar, safe og Wi-Fi.

Les om rommene på Hotel Miramalfi

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Miramalfi

Les personlige anmeldelser av Hotel Miramalfi som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Miramalfi. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Miramalfi

Bra hotell med flott beliggenhet

Et hotell i utkanten av Amalfi med et sted som slår det meste. Hotellet ligger på en klippe, 25 meter over havet. Utsikten fra hotellrommet og frokostrestauranten over Middelhavet er helt fantastisk. Hyggelig lite saltvannsbasseng med solsenger langs kysten. Ca. 750 m å gå til sentrum, delvis langs en smal trafikkvei og med en trapp på ca. 100 skritt ned til havnen. Hotellet tilbyr en gratis buss til og fra sentrum, men ikke så mange avganger. Svært vennlige og hjelpsomme personale. Ville ikke nøle med å bo her igjen.

Hotellet, i samarbeid med noen andre hoteller i Amalfi, tilbyr guidede fotturer i og rundt Amalfi gratis. Veldig hyggelig å få litt lokal guideing.

Les mer

Deilig sted

Vil anbefale det.

Les mer

Utrolig beliggenhet

Fantastisk beliggenhet. med kjempefin badeplass. Hyggelig personell og meget god mat.

Les mer
 
search map