Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Marina Riviera

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Marina Riviera er et stilfullt hotell med en nydelig utsikt over Amalfibukten, og den supre beliggenheten gjør at strand, havn og Amalfis historiske sentrum kun er en liten gåtur unna.

Storslått beliggenhet

Fra promenaden går du noen hundre meter langs kystveien mot Atrani og finner trappene til dette stilige og meget velholdte hotellet etter første sving. Hotellet ligger i en sjarmerende og klassisk eiendom fra 1800-tallet og det har fungert som et hotell siden 1880. Allerede i foajéen kan du nyte utsikten over havet gjennom panoramavinduene. Deretter går du inn i resepsjonen, hvorfra du kan gå ut på hotellets vakre terrasse, som går langs frokostrommet, også herfra kan du nyte en fantastisk utsikt over bukten. Stilen er amalfitisk laget med vakre utsmykkede fliser og hvite hvelvede vegger. På øverste etasje finner du en stor takterrasse med saltvannsbasseng og solterrasse hvor du kan nyte solrike dager samt den vakre utsikten over havet og kysten.

Les mer om Hotel Marina Riviera

Smakfull innredning

Gjestens velvære er hjertet av dette familiedrevne hotellet, og reflekteres i alle detaljene på stedet. Hotellet er ekstremt godt vedlikeholdt takket være jevnlige renoveringer, og de gjennomtenkte eierne til enhver tid imøtekommer gjestenes behov for å garantere høyest mulig kvalitet. Frokosten serveres i en fin spisesal med utsikt over Amalfi og bukten nedenfor, det er ikke uvanlig å finne eiernes hjemmelagde spesialiteter på frokostbuffeen. Du kan også spise måltidene dine på terrassen eller bare sitte og slappe av med en god bok i solen.

Elegante rom

Rommene er elegante og smakfullt innredet, samt har alle rommene havutsikt. De er alle utstyrt med aircondition, satellitt-TV, minibar, safe, wi-fi, bad med toalett, hårføner og dusj. Rommene med balkong har enten franske eller generelle balkonger.

Les om rommene på Hotel Marina Riviera

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map