Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Marina Riviera

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Marina Riviera er et stilfullt hotell med en nydelig utsikt over Amalfibukten, og den supre beliggenheten gjør at strand, havn og Amalfis historiske sentrum kun er en liten gåtur unna.

Bo i elegante rom
Rommene er smakfullt innredet, og kan alle skryte av sin havutsikt. Moderne fasiliteter som aircondition, satelitt-tv, hårføner, minibar, wifi og safe gjør oppholdet deres behagelig, og den deilige frokosten dere får servert kan nytes i et komfortabelt rom med panoramiske utsikter eller ute på den solrike terrassen – der dere for øvrig kan slappe av med en god bok når som helst. Ellers anbefaler vi å ta turen opp til takterrassen der dere kan kjøle dere ned i saltvannsbassenget eller kjenne skuldrene senke seg i en av de gode solsengene. Hotellet er familiedrevet og det merker dere på den gode servicen, hvor godt ivaretatt bygningen fra 1800-tallet er, detaljene i dekorasjonene og hjemmelagde retter til frokost.

Les mer om Hotel Marina Riviera

La opplevelsene begynne
Med et så innbydende hotell er det nesten fristende å tilbringe hele ferien her – noe som for all del er fullt mulig – men Amalfi er en spennende by som har mye å by på. Ta bena fatt de par hundre meterne inn til katedralplassen som formelig myldrer av liv i sommermånedene, og besøk den storslåtte Sant’Andrea-katedralen. Kom dere opp i høyden; kirkegården oppe i fjellsidene er et syn, med en fantastisk utsikt over byen og kysten. Hopp på en av de mange bussene som frakter dere til de andre sjarmerende byene langs Amalfikysten og utforsk kjente plasser som Positano, Praiano, Minori og Ravello. Eller finn frem solkremen og legg dere flate på stranden før dere returnerer til deres svale hotellrom og gjør dere klare til kvelden. Amalfi har flere gode restauranter der dere kan sitte i timesvis og nyte autentiske, italienske smaker før litt stjernetitting langs stranden og en herlig seng venter på dere.

Bestill deres lekre hotellrom i Amalfi

Gjør dere klare til å nyte Italias vakreste kystlinje med Hotel Marina Riviera som deres sentrale base. Utforsk det billedskjønne landskapet og forelsk dere i byene som klamrer seg til fjellsidene, pent dekorerte med velduftende sitronlunder og pastellfargede murvegger. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les om rommene på Hotel Marina Riviera

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Villa Franca

Positano, Campania

Hotel Luna Convento

Amalfi, Campania

Hotel Villa Fraulo

Ravello, Campania

Anbefalinger for deg

Hotel Cristina

Sant' Agnello, Campania

Hotel Luna Convento

Amalfi, Campania

Hotel Giordano

Ravello, Campania

Populært i Campania

search map