Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Luna Convento

 
Hotel Luna Convento er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Luna Convento er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Amalfi her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det blir ikke mye mer historisk, herskapelig og romantisk enn på Hotel Luna Convento. I tillegg til atmosfæren og den gode historien så er det verdt å reise langt på grunn av bassenget med den panoramiske beliggenhet og plasseringen på den ytterste pynt i Amalfi by. Du kan selv bli en del av den gode historien, men du bør være klar over at det er en historisk bygning med mange år i bransjen, du flytter inn i.

Gjestfrihet som kultur

Listen over prominente gjester er lang og gjesteboken inkluderer blant annet følgende autografer: Wagner, Henrik Ibsen, Ingrid Bergman, Bismarck, Mussolinis, Konger og Dronninger fra både Sverige og Nederland. Maleren P.S.Krøyer har også bodd på hotellet og på den Hirschsprungske samling kan du se flere av hans malerier, nettopp fra oppholdet i Amalfi, som han besøkte på bryllupsreise med Marie i 1892.

Les mer om Hotel Luna Convento

Prestisjefylt historie

Siden stedet ble omgjort til hotell, legger de stor vekt på å bevare bygningen som den var. Du kan føle historiens vingesus i de sjarmerende små ganger - og følelsen av å leve i et tidligere kloster er definitivt til stede. Denne respekten for bygningens tidligere funksjon inkluderer blant annet også at hotellet har sin egen kirke. Man har bevart så mange av de opprinnelige detaljene som det har vært mulig, blant annet den gamle klostergården, som nå fungerer som en hage.

Nyt utsikten og bassenget på klippene

Hotellet ligger på kystveiens ytterste punkt i Amalfi, og er bygget inn i fjellveggen. Med til komplekset omfatter også et gammelt forsvarstårn på motsatt side av veien vendt mot sjøen. Det er blant annet her du finner en av hotellets suiter, akkurat som det er en bar og restaurant - det er også her på klippene man har bygget det vakre svømmebassenget, som du har utsikt mot den koselige nabobyen Atrani.

Et hotell med mange fasiliteter

Hotel Luna Convento har en liten resepsjon som er innredet i de gamle klostrgangene. Det er en heis, bar, lounge, restaurant med utsikt over Amalfi, konferansemuligheter - og som nevnt kirke. Du kan parkere i det nærliggende parkeringshus Luna Rosa mot betaling, og eventuelt gratis på kystveien. Men umiddelbart er det ikke et alternativ du bør satse på, da det alltid er stor kamp om plassene.

Koselige rom med utsikt mot havet

De fleste rommene er innredet i de tidligere klostercellene og alle har utsikt mot havet. Noen av rommene har en balkong eller en liten terrasse, men siden hotellet er innredet i en historisk bygning, gir bevaringsmyndigheter ikke muligheten til å tilføye den slags moderne fasiliteter. Alle rommene vender som jeg sa mot sjøen, og dermed også mot kystveien, derfor må det påregnes noe trafikkstøy. De i alt 43 rommene er pent, men enkelt innredet, har telefon, satellitt-TV, minibar, klimaanlegg og bad med dusj eller badekar. Det er mulig å oppbevare verdier i resepsjonen.

Les om rommene på Hotel Luna Convento

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Luna Convento

Les personlige anmeldelser av Hotel Luna Convento som ligger på Amalfikysten. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Luna Convento. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Luna Convento

En fantastisk uke på Amalfi

Vi kom søndag kveld og fikk et fint rom, men påpekte at vi hadde bestilt superiorrom og gjerne ville ha balkong. Det var ingen ledige rom med balkong på søndagen, men de ordnet et kjempefint rom fra og med mandag. Hotellets personale var veldig hjelpsomme og imøtekommende. God frokost, rengjøringen av rommet var perfekt. Badet i hotellbassenget et par ganger, og fikk både håndklær og solstoler. Vi er veldig fornøyd med Hotel Luna Convento. Har hatt en fantastisk fin uke med sol, bading, deilig varmt vær og god mat! En dag tok vi båten til Capri, noe som var verdt gjøre! Kan absolutt anbefale Amalfi og Luna Convento.

Les mer

Hyggelig hotell i en hyggelig by

Hotellet var hyggelig med bra service, bra beliggenhet og fantastisk utsikt over havet. Hotellets basseng og private strand i direkte forbindelse med hotellet var fantastisk.

Atmosfæren og omgivelsene i dette ombygde klosteret var rolig og spennende.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Luna Convento

Les mer
 
search map