Hotell i Amalfi på Amalfikysten

Hotel Luna Convento

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det blir ikke mye mer historisk, herskapelig og romantisk enn på Hotel Luna Convento. I tillegg til atmosfæren og den gode historien så er det verdt å reise langt på grunn av bassenget med den panoramiske beliggenhet og plasseringen på den ytterste pynt i Amalfi by. Du kan selv bli en del av den gode historien, men du bør være klar over at det er en historisk bygning med mange år i bransjen, du flytter inn i.

Gjestfrihet som kultur

Listen over prominente gjester er lang og gjesteboken inkluderer blant annet følgende autografer: Wagner, Henrik Ibsen, Ingrid Bergman, Bismarck, Mussolinis, Konger og Dronninger fra både Sverige og Nederland. Maleren P.S.Krøyer har også bodd på hotellet og på den Hirschsprungske samling kan du se flere av hans malerier, nettopp fra oppholdet i Amalfi, som han besøkte på bryllupsreise med Marie i 1892.

Les mer om Hotel Luna Convento

Prestisjefylt historie

Siden stedet ble omgjort til hotell, legger de stor vekt på å bevare bygningen som den var. Du kan føle historiens vingesus i de sjarmerende små ganger - og følelsen av å leve i et tidligere kloster er definitivt til stede. Denne respekten for bygningens tidligere funksjon inkluderer blant annet også at hotellet har sin egen kirke. Man har bevart så mange av de opprinnelige detaljene som det har vært mulig, blant annet den gamle klostergården, som nå fungerer som en hage.

Nyt utsikten og bassenget på klippene

Hotellet ligger på kystveiens ytterste punkt i Amalfi, og er bygget inn i fjellveggen. Med til komplekset omfatter også et gammelt forsvarstårn på motsatt side av veien vendt mot sjøen. Det er blant annet her du finner en av hotellets suiter, akkurat som det er en bar og restaurant - det er også her på klippene man har bygget det vakre svømmebassenget, som du har utsikt mot den koselige nabobyen Atrani.

Et hotell med mange fasiliteter

Hotel Luna Convento har en liten resepsjon som er innredet i de gamle klostrgangene. Det er en heis, bar, lounge, restaurant med utsikt over Amalfi, konferansemuligheter - og som nevnt kirke. Du kan parkere i det nærliggende parkeringshus Luna Rosa mot betaling, og eventuelt gratis på kystveien. Men umiddelbart er det ikke et alternativ du bør satse på, da det alltid er stor kamp om plassene.

Koselige rom med utsikt mot havet

De fleste rommene er innredet i de tidligere klostercellene og alle har utsikt mot havet. Noen av rommene har en balkong eller en liten terrasse, men siden hotellet er innredet i en historisk bygning, gir bevaringsmyndigheter ikke muligheten til å tilføye den slags moderne fasiliteter. Alle rommene vender som jeg sa mot sjøen, og dermed også mot kystveien, derfor må det påregnes noe trafikkstøy. De i alt 43 rommene er pent, men enkelt innredet, har telefon, satellitt-TV, minibar, klimaanlegg og bad med dusj eller badekar. Det er mulig å oppbevare verdier i resepsjonen.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map